Meniu

Masajul punctului G – Femeile iubesc asta la nebunie

Timp de citire: 3 minute

Ce este punctul G și cum să-l masăm

 

De unde vine numele „Punctul G”? Numele nu derivă din ceva interesant, ceva special, provine de la persoana care a descoperit Punctul G. Era un ginecolog german Ernest Gräfenberg. El a studiat excitabilitatea femeilor. Pacienții săi i-au spus care loc a fost cel mai interesant pentru ei. Spotul pe care majoritatea îl considera cel mai interesant a primit numele Punctul G. De atunci, masajul Punctul G a devenit o parte inseparabilă a masajului erotic al fiecărei femei. Mulți oameni nu cred în existența unui astfel de loc. Alții susțin că acest loc este cel mai interesant loc de pe corpul lor. Întrebarea este unde se află adevărul. Majoritatea specialiștilor sunt de acord că Punctul G există și, de asemenea, confirmă faptul că stimularea Punctul G și masajul Punctul G duce la extaz. Pentru a stimula bine punctul G, trebuie să conștientizăm anatomia corpului femeii. Punctul G va fi situat în prima treime a vaginului, pe locul său frontal, într-un loc în care se întâlnesc clitorisul și uretra. Important este să rețineți că Punctul G nu este „o pată” ca atare, ci privește zona care constituie o parte a corpului femeii unde există multe terminații nervoase. Ceea ce este clar este că, în cazul în care un bărbat efectuează un masaj Punctul G pentru o femeie, ea nu va obiecta.

 

Cum se masează locul G

 

Din păcate, mulți bărbați habar nu au cum să maseze și să stimuleze Punctul G. Bărbații vor considera femeia în ansamblu și nu vor începe masajul erotic sau masajul intim direct de la punctul G. În general, este recomandat să începeți masajul erotic pentru femei, care va fi concentrat pe toate părțile corpului femeii, nu doar pe punctul G. Masajul erotic pentru femei este descris într-un alt articol de pe site-ul nostru. Odată ce femeia este relaxată, puteți începe cu masajul Punctul G și stimularea Punctul G. Pentru a evita sentimentele neplăcute sau efectul nedorit de frecare, vă recomandăm să utilizați un gel lubrifiant; lubrifiantul de siliciu ar fi cel mai bun. Mai târziu vă puteți deplasa la masajul vaginului, pettingul vaginului, sărutarea, scuiparea și așa mai departe. Toate acestea depind de nevoile femeii, de preferințele ei și de ceea ce nu îi place. Un alt pas este chiar masajul Punctul G. Important este locația potrivită a punctului G. Locația Punctul G este diferită cu fiecare femeie; acesta trebuie amplasat undeva pe partea interioară a vaginului, aproape de burtă. Cea mai bună modalitate de a localiza locul G este să puneți degetele în interior și să le căutați până când observați diferența în comportamentul femeii. Masajul Punctul G ar putea fi însoțit de masaj cu clitoris, această combinație va aduce cu siguranță multă bucurie femeii, iar ea va fi total încântată.

 

G Tehnici de masaj la fața locului

 

Tehnicile masajului Punctul G diferă de la femeie la femeie. Fiecare femeie este diferită și veți urma nevoile ei. Cu siguranță vei face o treabă de dumnezeu în cazul în care vei face mișcări ale degetului drept. Masajul Punctul G nu va lipsi de o frecare blândă, mișcare de vârtej și puteți fi, de asemenea, prin aplicarea presiunii și asta atât din interior, cât și din exterior. Multe femei adoră sclipirea blândă sau apăsarea pe punctul G, precum și strângerea și mângâierea ei. Pe de altă parte, pe parcursul masajului Punctul G, stimulează partea exterioară a vaginului; îl va acoperi și va stimula clitorisul. Odată ce aflați că tehnica particulară nu are efectul dorit, treceți la o altă tehnică, cum ar fi mișcările de deget în interior – similar cu mișcările de contact. Scopul principal este să observe femeia cât mai mult posibil, vei vedea dacă îi place sau nu masajul. Masajul Punctul G aduce sentimente plăcute. Dacă puteți, utilizați câteva instrumente de masaj erotice pentru masajul Punctul G. Instrumentele speciale de masaj erotic sunt chiar concepute pentru a stimula Punctul G.