Meniu

3 lucruri care mă aprind instant

Ce mă aprinde?

 

Sunt un model exclusiv al agenției mele, ceea ce înseamnă că nu veți găsi niciodată multe despre mine pe social media sau pe internet. Totul despre mine este ascuns de lume și se deschide doar bărbaților care sunt gata să plătească un preț premium. Oamenii se îndoiesc dacă merit toată durerea și banii și cred că îngrijorarea este adevărată până la un punct. Așadar, m-am gândit să le spun bărbaților care sunt interesați să mă angajeze. La ce se pot aștepta atunci când mă angajează pe bucăți prin blogurile mele.

 

Porniți N° 1

 

Deci, să începem cu mine și lucrurile care mă aprind. Sunt o persoană intelectuală. Am o facultate și îmi place să citesc reviste. Interesul meu stă în psihologia umană și sincer, studiul comportamentului uman mă fascinează. Sap oameni care sunt inteligenți și care pot începe o conversație inteligentă și o pot murdări.

 

Porniți N° 2

 

Sunt, de asemenea, pornit de bărbați care au o ambiție în viața lor. Ok, nu voi fi prietena ta, dar dacă îmi place de tine, ai încredere în mine, vei avea cel mai bun sex din viața ta cu mine. Sunt bun, spun doar. Îmi plac și bărbații care se îmbracă ascuțit și rămân îngrijite. Agenția mea mă tratează ca o escortă premium, deoarece mă întrețin. Mă asigur că arăt bine în jurul miliardarilor.

 

Porniți N° 3

 

Aventurile și situațiile interesante mă aprind și pe mine. Îți plac excursiile? Spune-mi povești. Urcat pe Muntele Everest? Îți place scufundările în adâncime? Îmi place să fac sport și să fiu în formă. Dacă ești un bărbat care se antrenează, sunt îndrăgostit de tine.

👍 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.