Meniu

Sex în grup

Adultwork Cupluri

Sex în grup după o petrecere reușită

 

 

A avea sex în grup este o fantezie sexuală foarte frecventă. Ideea de a fi intim cu mai mulți parteneri în același timp într-o masă de sexualitate brută și pasiune este cu siguranță atrăgătoare. Dar când vine vorba de a face sex sexual în grup, trebuie să ții cont de multe lucruri, iar dacă ești nou pe scenă, poate fi copleșitor să începi. Pentru a vă ajuta aici, avem un ghid personal pentru tot ceea ce privește sexul, întâlnirile și relațiile; aveți câteva sfaturi pentru a profita la maximum de experiența dvs. de sex în grup. Pentru a aduce un pic mai multă emoție în cameră!

 

 

Tipuri de sex în grup

 

În trei

 

În trei este o introducere bună pentru cuplurile care doresc să exploreze relațiile deschise și sexul în grup. Unele cupluri sunt deschise să aducă un al treilea partener în cameră pentru o singură întâlnire sau mai regulat. În relațiile heterosexuale, terțul tinde să fie o altă femeie, deoarece unii bărbați heterosexuali sunt inconfortabili cu ideea de a se culca cu un bărbat. Dacă o femeie heterosexuală este interesată să exploreze sexul cu un alt bărbat și soțul ei nu, atunci swing-ul poate fi o opțiune mai bună.

 

Oscilant

 

Popularizat în anii 1960, leagănul implică de obicei două cupluri care își schimbă partenerii în același timp. Acest lucru se face de obicei în aceeași locație și poate apărea chiar în aceeași cameră. Balansoarul este o opțiune excelentă pentru cuplurile care doresc să facă sex cu alte persoane într-o situație bine definită.

 

Joacă petreceri

O glumă este o ocazie în care oamenii fac sex în mod deschis. Oamenii își imaginează de obicei o orgie uriașă, dar nu uitați că este mai întâi o petrecere! Vor fi oameni care vor socializa, care s-ar putea să nu fie implicați în activități sexuale – și este absolut corect! Petreceri de joacă implică experiența sexuală în fața altor oameni, ceea ce necesită voyeurs și expoziționiști. Fiecare petrecere din joc este diferită, așa că ar trebui să verificați cu gazda regulile și eticheta. Amintiți-vă că de obicei trebuie să vă înscrieți un proces de verificare. Dacă ești singur, este mai dificil să te alături unui trio sau să organizezi o petrecere. Bărbații singuri trebuie de obicei să aducă o femeie (poate fi doar o prietenă). Este mai ușor să găsești petreceri pentru oameni în apropierea unor orașe importante, cum ar fi New York și San Francisco, sau poți lua în considerare crearea ta. Pentru o petrecere de succes, gazda trebuie să înțeleagă cum să creeze un mediu sigur, deschis și incluziv. Din acest motiv, partidele conduse de femei și partidele queer sunt standardul de aur.

 

Unde să găsești sex în grup

 

Odată ce știți ce căutați, este timpul să ieșiți și să găsiți. Comunitățile precum cluburile kink sau grupurile LGBTQ pot găzdui sau furniza resurse pentru a găsi evenimente. Unele orașe precum Brasov sau Constanta au încă petreceri deschise membrilor. Dar dacă nu există așa ceva în apropiere, este posibil să îți poți face propriile oportunități. Spuneți oamenilor că sunteți interesat de sexul în grup sau nu de monogamie. Odată ce ai câțiva parteneri, încearcă să-i prezinți reciproc, întâmplător sau într-o întâlnire de grup.

 

Fa saltul!

 

Cineva trebuie să facă mișcarea în cele din urmă. Puteți bea vin și să discutați doar o vreme. Uneori este mai ușor să începi doar să te întâlnești cu partenerul tău în fața altor persoane sau cu cineva pe care îl cunoști mai bine. Există multe resurse pentru pregătirea sau planificarea unei petreceri sau a unui sex în grup, dar poate fi totuși confuz când vine vorba de situația dvs. individuală. Pentru sfaturi mai personalizate cu privire la sexul în grup, consultați experții în sex. Rămâneți pe blogul nostru din confortul telefonului dvs.

 

 

 

 

 

👍 33