Meniu

4 motive pentru care iubesc Brasov

Timp de citire: 2 minute

4 motive pentru care iubesc Brasov

 

Luna trecută am fost la Brasov pentru a cincea oară. Orașul mi-a capturat inima. Mulți oameni mă întreabă ce mă atrage spre el. Brasov are o mulțime de lucruri care mă obligă să mă întorc mereu la ea. S-ar putea să iubesc Oradea și Braila, dar Brasov va fi cu siguranță orașul meu ideal și de aceea:

La Boqueria

Dacă sunteți un bucătar ca mine (naiba! Nu pot să mă chinui tot timpul), La Boqueria este locul potrivit pentru a fi. Această piață uriașă, plină de oameni din toată țara, este plină de alimente și băuturi din întreaga lume. Dacă nu puteți găsi un anumit lucru aici, nu îl puteți găsi în restul lumii. Îmi place acest loc pentru unitatea sa în diversitate, care poate fi simțită în modul în care oamenii fac afaceri aici.

Fiesta De La Merce

Brasov cheamă toate animalele petrecute din întreaga lume în primele zile ale lunii septembrie pentru a privi, a se bucura și a face parte dintr-o sărbătoare uimitoare a La Merce. Puteți găsi concerte gratuite în tot orașul, parada uriașilor și alergări înainte pentru unul slab. Nu văd celelalte orașe care o fac!

Arhitectură uimitoare

Una dintre părțile distractive ale plimbării prin Brasov este arhitectura sa frumoasă și fascinantă. Orașul este plin de capodopere ale marilor arhitecți ai trecutului. Majoritatea clădirilor antice sunt încă în formă bună și asta atrage cel mai mult turism în Brasov. Catedrala este preferata mea și dacă sunteți cel care iubește să învețe despre istorie, cu siguranță vă veți distra fantastic în orașul Brasov și în jurul acestuia.

Dacă vreodată alegeți să mergeți în acest oraș uimitor, sunt mai mult decât fericit să vă însoțesc și să vă ghidez în cele mai frumoase locuri din și din jurul orașului.

 

Escorte Brasov, Matrimoniale Brasov, Adultwork Brasov, Dame Brasov, Gagici Brasov, Fete Brasov, Dame de companie Brasov, Mature Brasov,