Meniu

Care este mâncarea mea preferată?

Timp de citire: 2 minute

Sunt un iubitor de mâncare!

 

Știi care este cea mai dificilă parte a modei? Trebuie să fii tot subțire și în formă. Pur și simplu nu vă puteți permite să câștigați un singur kilogram sau un centimetru în jurul coapselor. Arată și arată mai rău decât a purta crocuri la o gală. Dacă sunteți cineva căruia nu îi place mult mâncarea, atunci puteți face bine în industrie, dar dacă sunteți cineva căruia îi place să mănânce și să facă chef din când în când, aceasta este o problemă și una mare. Oricum, de-a lungul anilor, gustul meu pentru mâncare s-a redus la minimum, dar din când în când, îmi poftesc BIG TIME.

Ce îmi place să mănânc?

 

Mâncarea mea preferată este italiană. Mâncarea italiană clasică este ceea ce mă bucur cel mai mult. Ravioli și spaghete sunt preferatele mele din toate timpurile. Îmi place doar ideea de chiftele cu spaghete, niște vin roșu și un bărbat frumos care îmi spune povești interesante din viața lui. În Constanta, există o mulțime de restaurante italiene care servesc gust autentic italian. Aș recomanda Del Posto. Este elegant, confortabil și servește cele mai uimitoare mâncăruri italiene. Îmi plac Ravioliile lor și le recomand tuturor celor care vizitează locul. Când sunt acasă, gătesc și mâncăruri italiene din când în când pentru a-mi satisface papilele gustative. Nu sunt cel mai bun bucătar, dar prietenii mei italieni îmi spun că pot fi unul dacă practic cu regularitate; dar cine are timp pentru asta?

Și pentru deserturi?

 

Îmi place o felie de tort delicios cu trufe sau panna cotta. Prefer panna cotta, dar din moment ce nu toate restaurantele cunosc modalitatea tradițională de a crea această rețetă de desert, de obicei ajung să mănânc trufe. Știi vreun loc care servește delicioase panna cotta?

 

 

Escorte Constanta, Matrimoniale Constanta, Adultwork Constanta, Dame Constanta, Gagici Constanta, Dame de companie Constanta, Mature Constanta,