Meniu

Ce este infidelitatea, ce nu este și cum să-ți diversifici viața sexuală?

Ce este infidelitatea, ce nu este și cum să-ți diversifici viața sexuală?

 

Discuțiile despre infidelitate sunt relativ frecvente. Dar știe cineva exact ce este infidelitatea? Care este definiția sa?
Iată singura certitudine. Și acea infidelitate nu poate fi definită la nivel global. Depinde întotdeauna de cine îl judecă și de cum îl percepe.

 

Ce poate fi considerat infidelitate?

 

Iată câteva exemple. Bărbatul merge pentru un masaj erotic. Frumoasa maseuză are grijă de el până la sfârșit, când aduce clientul la orgasm cu ajutorul mâinii sale pricepute.
Din punct de vedere al unui bărbat, arată așa: am vrut să fac bine. Sexul cu o iubită este deja foarte stereotip, dar nu am vrut să o îndoi cu o prietenă sau o tânără escortă.
Opinia femeilor poate fi diferită. Unii consideră că sărutul este o infidelitate, unii înțeleg sexul, desigur, alții nu sex. De exemplu, dacă ambii parteneri sunt de acord că toată lumea va avea pe cineva pentru sex și se va trata exclusiv despre satisfacerea nevoilor sexuale. Fără niciun sentiment. Și nu mai vorbim de țări în care poligamia este permisă.
În schimb, din nou, o femeie sau o fată poate lua în considerare infidelitatea atunci când își vede partenerul privind în prietenul ei îndrăgostit fără sex sau sărutându-se între ele.
Adesea va fi foarte asemănător pentru bărbați. Deci, așa cum s-a spus deja, ceea ce infidelitatea nu poate fi definită în mod clar.
Ce să faci dacă vrei să îți diversifici viața sexuală și să nu fii necredincios?
O opțiune este să vizitați un club de swingeri și să vă bucurați de sex împreună într-un mediu nou. Dacă sunteți de acord în prealabil, puteți găsi un partener într-un trio sau un alt cuplu.

 

Masaje erotice pentru o viață sexuală mai bună împreună

 

Un alt mod de a vă diversifica viața sexuală este să vizitați masaje erotice. Împreună. Saloanele erotice din Constanta (și nu numai acolo) oferă masaje erotice pentru cupluri. Vă puteți bucura de un masaj erotic alături de partener. Dar chiar și aici poți alege dacă vrei să fii masat fiecare într-o cameră diferită separat sau împreună.

La un masaj de cuplu, un bărbat nu poate fi mulțumit de faptul că partenerul său este masat în zona intimă de către un alt bărbat și invers. Destul de des, un compromis se face atunci când cuplul este masat de o maseuză (sau mai degrabă maseuze). Cu toate acestea, este necesar să fiți de acord cu acest lucru înainte de masajul în sine. Pentru a nu-ți răni relația. Comunicarea este necesară și în cazul în care doriți să mergeți în timpul masajului. Fie că primiți un masaj pe spate și membre, fie dacă lăsați zonele intime să vă mângâie.

👍 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.