Meniu

Ce Wikipedia nu-ți spune despre sărutul francez!

Ce Wikipedia nu-ți spune despre sărutul francez!

 

Probabil ați devenit francez pe cineva și deja vă gândiți că ați stăpânit arta. Știu ce se întâmplă într-un sărut francez perfect și excelent; și întrucât voi mă iubiți atât de mult, vă voi spune lucruri despre sărutul francez pe care le-am învățat din experiențele mele.

 

Simte!

 

Limba, ok, o înțeleg. Este important; dar dacă nu-l simți în inima ta, un sărut francez este ca orice alt sărut obișnuit. Un sărut francez ar trebui să fie romantic, elegant și trist. Dacă o veți face materialistă și vă veți concentra doar pe limbă și sugeți saliva una de cealaltă, nu va fi altceva decât o mizerie umedă. Când francezi săruți pe cineva, să spui asta. Nu-ți cer să te îndrăgostești de cealaltă persoană, dar măcar să fii sincer cu sentimentul de sărut.

 

Dar atenție!

 

Ai sărutat pe cineva pentru că erai îndrăgostit de el? Bravo ție. DAR, dacă săruți pe cineva doar pentru a fi în pat cu el sau doar pentru că l-ai găsit fierbinte și ai vrut să-l gusti, ferește-te că ai putea ajunge să te îndrăgostești de el. Mă găsesc cu toții întorși și îmi doresc clientul în mine imediat după un sărut francez. Este pentru că mi-am pus sufletul în el. Îl fac memorabil pentru ei și o mare tachinare pentru mine. Oricum, îmi place.

 

Inchide ochii…

 

Wikipedia vă spune să vă blocați buzele și să trimiteți în limba dvs. pentru a transmite mesajul, dar nu vă spune să fiți blând și neted. Începeți prin închiderea ochilor și urmați primul sfat și corpul dvs. vă va pilota automat spre satisfacție.

Mulțumește-mi mai târziu!

 

Escorte Sibiu, Matrimoniale Sibiu, Adultwork Sibiu, Dame Sibiu, Gagici Sibiu, Fete Sibiu, Dame de companie Sibiu, Mature Sibiu,

👍 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.