Meniu

Cum am făcut această petrecere colorată

Baietii vor fi baieti…

 

Am fost la petrecerea zilei de naștere a unui prieten săptămâna trecută, când dintr-o dată am auzit câțiva tipi luptându-se pentru o problemă de milă. Nu înțeleg de ce unii bărbați nu cresc. Îmi stricau ziua de naștere a prietenului meu și senzația petrecerii. Întrucât nimeni nu a fost dispus să-i oprească, am decis să-i șterg în cale. Acum lasă-mă să-ți spun. Arăt uimitor într-o rochie neagră. Nu mă laud, dar chiar îl pot face pe George Clooney ud când port o rochie neagră și pompe negre. Arată atât de bine la mine. Am purtat ceva asemănător în acea noapte și a venit timpul să îi transform pe acești bărbați oribili în micuțele mele animale calme.

 

Să scuturăm puțin lucrurile.

 

Așadar, am început să mă îndrept spre ele cu flacără în ochi și vigoare în picioarele lungi. Capetele se întorceau, ceea ce mi-a dat asigurarea că acești doi bărbați se vor masturba gândindu-se la mine în această seară și multe alte nopți. Am continuat să mă mișc, părul mișcându-se în aer, călcâiele făcând sunetul delicios și sânii plini de încredere.

 

Băieții răi!

 

Am ajuns la ei, i-am ținut de urechi, ca un profesor sexy, i-am împins pe un scaun și le-am dat cel mai bun dans de poală din viața lor. S-au simțit grozav? Bineînțeles că au făcut-o. Știu când bărbații se simt bine. S-au masturbat gândindu-se la mine? Pun pariu că au făcut-o, nu mi-a păsat să-i termin. Aceasta este ceea ce primești pentru că ești un băiat rău – un orgasm distrus.

👍 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.