Meniu

Experiența mea cu un francez

Francezii sunt cei mai buni sărutători!

 

Datorită unuia dintre clienții mei, am experimentat-o ​​și acum stau lângă ea. Încă nu am întâlnit un bărbat care poate săruta mai bine decât tipul meu francez. Știe exact cantitatea, gustul și durata. Ce să faci cu limba, buzele și cât de mult trebuie să dureze sărutul. Până nu ieșisem cu el, nu credusem niciodată această afirmație, dar acum, când cunosc un tip francez, cred că știu de ce spun că francezii sunt cei mai buni sărutători. DAR, știi ce nu-ți spun? Nu-ți spun că francezii sunt și cei mai buni sărutători de acolo. Permiteți-mi să vă împărtășesc un mic incident întâmplat înainte să plece la Paris.

 

Iubitul meu perfect!

 

 

Am fost angajat de acest domn din Franța pentru două zile când a vizitat Bruxelles. Era înalt, frumos și strălucitor. Eram imediat îndrăgostit de compania lui și abia așteptam să cad în brațele lui. Oricum, poveste lungă, el m-a futut bine și ne-am distrat minunat în pat. Surpriza a venit în dimineața când a trebuit să plece. Amândoi ne-am ridicat, gata să plecăm de la hotel. Se ducea direct la aeroport și agenția mea trimisese o mașină pentru a mă întoarce acasă. Mi-am luat rămas bun de la el cu un zâmbet mare, ca răspuns la care s-a întors și mi-a dat încă unul dintre marile sale sărutări. Sărutul a fost prea bun pentru a fi întrerupt și, prin urmare, l-am lăsat să facă tot ce a vrut.

 

Plăcere pură!

 

 

M-a aruncat pe pat. Încă nu-mi îmbrăcasem chiloții și asta a făcut afacerea și mai dulce. Eram cu totul gol și acum el mă săruta francez. Aceleași sentimente, aceeași blândețe, umezeală și sexualitate care erau în sărutările sale anterioare erau prezente și în ultimul său sărut pentru mine. M-a făcut să gem și să apuc cearșafurile cu limba. Știa lucrurile, avea mișcările. Acest tip francez nu știa doar să sărute buzele, dar putea săruta orice parte a corpului unei femei cu același sentiment. A durat câteva minute. Apoi s-a ridicat, m-a sărutat la revedere – SEXY … și m-a lăsat gâfâind pentru mai multe.

👍 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.