Meniu

Omule, iubesc masajele

Omule, iubesc masajele Sector 4

 

Deci, acest client se afla într-o călătorie de afaceri la Sector 4 și întâlnea câteva fotografii fierbinți ale industriei sale. A fost la Sector 4 3 zile și m-a angajat pentru toate cele trei zile. Am participat la câteva evenimente sociale în care a fost invitat ca invitat. Apoi i-am arătat prin oraș, la fel ca o plimbare turistică.

 

Mâini de aur!

 

Am verificat câteva pub-uri cu muzică live și i s-a părut foarte tare. Evident, am fost nenorocit noaptea, dar nu despre asta vreau să discut acum. A fost mai mult decât simpla atingere cu degetele pe care mi le-a făcut cu mâinile și, oh, Doamne, a fost cerul? Acest bătrân știa ce este și unde este corpul meu mai bine decât oricare dintre prietenii mei sau chiar tatăl meu de zahăr. Își cunoaște degetele și le mișcă într-un mod care va face orice fată să gemă. Mi-a masat umărul, gâtul, spatele și picioarele. L-a aprins și mi-am dat seama că masajele sunt încă un lucru care m-a aprins și pe mine. A fost o experiență fantastică și m-am bucurat de fiecare dintre ele.

 

Cele mai bune au fost masajele picioarelor!

 

După ce m-am plimbat cu el toată ziua în stiletto-urile mele de 6 inci, simțirea mâinilor lui moi pe picioarele mele a fost un deliciu. M-a sărutat și mi-a lins picioarele. Ceea ce am aflat recent este un fetiș, dar oricum, am învățat fiecare lucru mic și mare pe care l-a făcut și mă bucur că am fost angajat. Credeți că și masajele sunt fierbinți? Omule, mi-ar plăcea să ies cu mai mulți astfel de clienți. Și fetișul picioarelor, nu sunt sigur că sunt sau nu în el acum. Câteva experiențe mă vor ajuta cu siguranță să mă hotărăsc. Dar îmi place ideea de a-mi fi lins picioarele de un bărbat frumos.

 

 

Escorte Sector 4, Matrimoniale Sector 4, Adultwork Sector 4, Dame Sector 4, Gagici Sector 4, Fete Sector 4, Dame de companie Sector 4, Mature Sector 4,

👍 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.