Meniu

Uleiuri esențiale pentru masaj corp-corp și tantric

Timp de citire: 3 minute

Uleiuri esențiale atât pentru corp, cât și pentru masaj tantric Uleiuri esențiale pentru corp și corp și masaj tantric

 

Te tratezi suficient de des? Meriți o pauză. În lumea competitivă și non-stop de astăzi, mulți dintre noi se luptă doar să rămână pe linia de plutire. Lucrăm neobosit pentru a ne atinge capetele și pentru a ne menține stilul de viață cotidian. Zi după zi, când ne vom întâmpla, ne poate lăsa obosiți, obosiți și epuizați. Încercați să găsiți modalități de a vă oferi o pauză din când în când. Faceți-vă un masaj corp la corp!

Uleiurile de masaj sunt folosite de terapeuții de masaj tantric în loc de loțiuni și creme din diferite motive. Pentru un masaj erotic și senzual, uleiul oferă mai multă alunecare, făcându-l mai ușor, mai fin și oferă plăcerea supremă care este necesară într-un masaj corp la corp.

 

Uleiuri de masaj erotic

 

Masajul tantric are propriul tip de ulei, care este perfect pentru această experiență senzuală. Este o chestiune de preferințe ale clienților să aleagă uleiuri care ajută mâinile și corpul maseuzei tantrice să alunece mai bine peste corpul său. Următoarele uleiuri de masaj sunt considerate a fi cea mai bună alegere pentru ședințe erotice și de la corp la corp.

 

Ulei de masaj pentru mentă

 

Uleiul de masaj cu mentă este un ulei esențial care este utilizat pentru terapia de masaj. Este foarte solicitat datorită proprietăților sale de vindecare. Uleiul de masaj cu mentă funcționează ca un calmant al durerii și este utilizat pentru a ușura durerile de cap tensionate. Este popular printre terapeuții de masaj naturist, deoarece ajută la ameliorarea mușchilor stresați și la regenerarea țesuturilor. De asemenea, ajută la stimularea minții, crescând vigilența și concentrarea. Uleiul de mentă poate fi folosit ca un singur amestec sau amestecat cu uleiuri esențiale de eucalipt sau lavandă.

 

Ulei de masaj de lavandă

 

Uleiul de masaj de lavandă este utilizat pentru calmarea și ameliorarea durerii și poate fi folosit și pentru relaxarea mușchilor. Cu toate acestea, lavanda a fost folosită de mult timp în tratamentul bolilor psihosomatice, cum ar fi depresia, anxietatea și insomnia. Folosirea uleiului de masaj cu lavandă poate aduce o ușurare calmantă a corpului și vindecarea durerilor. Poate fi folosit ca un singur amestec, dar este cel mai eficient atunci când este amestecat cu uleiuri purtătoare.

 

Ulei de masaj de eucalipt

 

Uleiul de masaj de eucalipt este adesea folosit în masajele cu pietre fierbinți. Este un extract din arborele de eucalipt, care se găsește de obicei în Australia. Parfumul ascuțit al eucaliptului este stimulant și, atunci când este utilizat în terapia de masaj, întinerește sensul. Este, de asemenea, utilizat pentru ameliorarea durerii, în special pentru persoanele care suferă de reumatism și alte afecțiuni ale durerii. Nu este recomandat să folosiți ulei de masaj de eucalipt pe cei cu tensiune arterială crescută sau afecțiuni precum epilepsia. Uleiul esențial de eucalipt este unul dintre cele care necesită uleiuri purtătoare, deoarece câteva picături de eucalipt sunt suficiente pentru a forma ulei de masaj.

 

Ulei de masaj cu migdale dulci

 

Uleiul de masaj cu migdale dulci este adesea folosit ca bază și este unul dintre cele mai populare uleiuri purtătoare. Este bun pentru piele, lăsându-l moale și neted și se absoarbe ușor. Când este utilizat, lasă pielea cu o strălucire sănătoasă și tânără.

 

Ulei de masaj busuioc

 

Uleiul de busuioc provine din planta de busuioc și este destul de popular ca ulei de masaj. Proprietățile medicinale ale uleiului de busuioc au fost recunoscute de mult timp și, ca ulei de masaj, aduc o mulțime de beneficii pentru piele. Atunci când este utilizat pentru masaje relaxante, uleiul de masaj cu busuioc oferă ameliorarea durerii și este un favorit al masajilor adulți. De asemenea, este bun pentru ameliorarea durerilor de cap tensionate și a condițiilor legate de stres.

 

Ulei de masaj cu mușețel

 

Uleiul de masaj cu mușețel este folosit pentru efectele sale calmante. Conține antioxidanți care sunt utili în combaterea radicalilor liberi ai pielii. Atunci când este utilizat direct pe piele, îmbunătățește sănătatea generală a pielii, hrănindu-l și vindecând efectele uscăciunii. De asemenea, este bun pentru calmarea nervilor obosiți și pentru relaxare.

Uleiurile esențiale au fost folosite în terapia de masaj de mult timp și îmbunătățesc calitatea unui masaj. De asemenea, au beneficii vindecătoare pentru a vă face să vă simțiți mai bine.

 

 

Escorte Sector 6, Dame Sector 6, Matrimoniale Sector 6, Adultwork Sector 6, Dame de companie Sector 6, Masaj Erotic Sector 6, Salon Masaj Sector 6, Gagici Sector 6, Fete Sector 6, Maseuze Sector 6,