Meniu

Un ghid complet pentru BDSM

Totul despre BDSM – Ce este și cum se practică. Ghid complet

 

Este posibil să fi auzit de BDSM, dar ce înseamnă acest termen? Probabil că mulți dintre noi am auzit de BDSM în filmul Fifty Shades of Grey, care a ajutat foarte mult la răspândirea acestei practici. Având în vedere că acest fenomen sexual devine din ce în ce mai cunoscut în Romania și comunitatea crește zi de zi, cred că este important pentru fiecare dintre noi să știm ce este BDSM și cum se practică.

Dacă cuvinte precum sclavie, dominație, sadism, masochism sunt noi pentru tine, te înțeleg perfect. Pentru mulți dintre noi, în special pentru aceia dintre noi care au auzit de acest fenomen doar în filme, poate suna foarte intimidant la început și adesea nu putem înțelege legătura dintre sex și sadism.
Cu toate acestea, este bine să știți că puteți combina sexul, forța și chiar durerea într-un mod care vă place pe plac ca niciodată.

 

Ce este BDSM-ul?

 

Termenul BDSM provine din engleză și înseamnă robie, disciplină, dominație, supunere, sadism, masochism. Practic, acest fenomen este un joc de rol de cuplu care implică supunere, dominație și adesea durere pentru a satisface partenerii sexuali. Este important să ne amintim că se practică numai dacă ambii parteneri sunt de acord.

Prin urmare, BDSM nu se referă la sex în sine, ci mai degrabă la anumite practici implementate înainte, după sau chiar în timpul sexului. De exemplu, dacă îți place să-ți legi partenerul de culcare în timpul sexului și să-i pui o mască pe ochi, poți spune că ești un iubitor al BDSM-ului.

Desigur, fenomenul poate fi mult mai complex de atât și deseori poate exclude complet sexul real, partenerii fiind mulțumiți doar prin implementarea acestor practici.

 

Cum să începi să practici BDSM – Regulile de bază

 

Pentru persoanele care nu au practicat niciodată BDSM, poate fi o adevărată provocare să înțelegeți cum să aplicați aceste activități. Când începeți să explorați această nouă lume, amintiți-vă că nu trebuie să vă grăbiți – faceți pași mici!

Iată câteva reguli de bază pentru cei care doresc să intre în lumea BDSM:
1. Nu încercați jucării extreme de la început

Pentru început, este suficient să porți o mască și să-ți lași partenerul să te gâdile cu o pană. De asemenea, un bici pufos poate fi foarte plăcut pentru primele „sesiuni” de BDSM.

Dacă aceste activități te entuziasmează, poți trece la lucruri mai serioase, precum cătușe sau picături fierbinți de ceară de la o lumânare pentru masaj senzual.
2. Distrează-te

Este posibil ca, la început, să găsiți toate aceste activități foarte jenante sau brânzeturi. Este posibil să nu vă simțiți în elementul dvs. atunci când îi ordonați partenerului să îngenuncheze. Este foarte posibil să greșești în timpul acestor practici, mai ales la început.

Amintiți-vă totuși un lucru: este important să vă simțiți bine și să vă distrați. Este firesc că la început totul ți se pare foarte ciudat. Nu sunteți obișnuiți cu astfel de practici și pot părea chiar deplasate. Din acest motiv, este important să începeți cu ușurință, cu activități ușoare și să le măriți progresiv intensitatea.

Dacă aceste activități nu vă satisfac, nu are rost să continuați să le practicați.
3. Decideți-vă rolul

Practicile BDSM implică un dominator și un dominator. Este recomandabil să încercați ambele roluri și să vedeți care dintre ele vi se potrivește cel mai bine.

Renunțați la prejudecăți în timpul activităților BDSM. Nu este nimic rușinos dacă bărbatul va fi cel dominat: există multe cupluri în care bărbatul preferă să fie dominat de femeie și totul se întâmplă foarte natural.
Ce înseamnă să fii dominant?

În timpul BDSM, persoana dominantă este cea care face regulile. Poate trece peste fund, poate bate și poate aplica nenumărate alte activități ale persoanei dominate. Toate aceste activități trebuie aplicate intensității stabilite înainte de începerea actului.

Rolul persoanei dominante este de a impune puterea și controlul asupra persoanei supuse.
Ce înseamnă să fii supus?

Oamenii dominati sunt cei care respecta regulile impuse de conducatori. Vor face orice le cere partenerul dominant.

Înainte de a începe jocul, spune-i partenerului tău ce limite nu trebuie să le depășești. Fă-l să înțeleagă că este doar un joc și, după ce actul s-a încheiat, rolul lor de sclav s-a încheiat.

 

Cele mai bune jucării sexuale pentru BDSM

 

Jucăriile BDSM au devenit extrem de populare în ultimii ani, mai ales după lansarea Fifty Shades of Grey. Fiecare are rolul său și este potrivit pentru anumite persoane, în funcție de așteptările tale. De la cătușe, bice, lese, lanțuri la costume sau măști din latex, fiecare își are rolul său. Este recomandabil să începeți cu jucării mai ușoare la început.

Dacă începeți direct cu jucării extreme, s-ar putea să vă simțiți intimidați și să renunțați complet la astfel de practici.
BDSM-ul este periculos?

Mulți oameni sunt reticenți să practice astfel de activități, considerând că BDSM este o practică periculoasă. Este important să-ți cunoști bine partenerul înainte de a încerca astfel de practici și să folosești doar jucării sexuale cu un buton de siguranță, pe care îl poți deschide oricând dorești, chiar și atunci când ești legat la spate.
De asemenea, regulile și limitele trebuie menționate înainte de a începe. Multe cupluri au un „cuvânt de siguranță” pe care îl spun atunci când limita a fost depășită. Astfel, partenerul știe că trebuie să se oprească. Acest cuvânt nu trebuie să fie legat de sex: trebuie doar să fie ușor de reținut.

În funcție de dorințele și nevoile fiecărei persoane, practica BDSM poate implica activități ușoare, cum ar fi legarea spatelui sau a extremelor, cum ar fi calusuri, bici, măști sau costume de latex. Acestea sunt destinate doar să facă actul mai intens, dar nu sunt deloc periculoase dacă sunt utilizate corect.

Dacă se respectă aceste instrucțiuni, practica BDSM este extrem de sigură și nu implică niciun risc.

 

Avantajele practicilor BDSM

 

Oamenii care au auzit de BDSM doar în filme și nu l-au practicat niciodată asociază această activitate cu sadismul și durerea. Deși este adesea adevărat, BDSM poate fi foarte interesant chiar și pentru persoanele care nu sunt pasionate de aceste lucruri.

BDSM poate fi un mod creativ de a îmbunătăți activitatea sexuală într-un cuplu. Fie că dominați sau sunteți dominat, acest lucru nu implică neapărat activități extreme.

Într-o relație sănătoasă, partenerii caută să-și satisfacă nevoile, dar și să aibă grijă de cele ale partenerului. Într-o astfel de activitate, există o regulă de aur: nu depășiți niciodată limita!

Este important să știm că atâta timp cât partenerul este de acord, este OK să-i provoace durere într-un astfel de act. Cu toate acestea, este un mic pas de la BDSM la abuz fizic. Creați întotdeauna câteva reguli înainte de a practica BDSM și nu le depășiți decât dacă sunteți de acord cu amândoi.

Este extrem de important ca în timpul unei activități BDSM să vă simțiți amândoi bine și să nu depășiți limitele.
Dominarea și supunerea sporesc încrederea cuplului

Mulți oameni cred că practica BDSM poate crea probleme cuplului, dar, de fapt, poate contribui la consolidarea încrederii. Când te lași dominat, devii practic vulnerabil față de partenerul tău. Cu toate acestea, este doar un joc și nu ar trebui să te simți niciodată vulnerabil. Trebuie să aveți întotdeauna un „cuvânt sigur” în cazul în care doriți să opriți jocul.

BDSM este despre încrederea în partenerul tău. Oamenii care se supun mereu, se lasă în grija celor care îi domină. Acest lucru te va face să ai mai multă încredere în persoana iubită. Mai mult, te ajută să te cunoști mai bine pe tine, deoarece persoana dominantă va avea o mare responsabilitate.

Având în vedere că persoanele ascultătoare, deseori numite sclavi, sunt vulnerabile, ele sunt cele care decid când a fost trecută limita.

Când observați că partenerul dvs. se oprește dacă a fost depășită limita (și se poate întâmpla, mai ales atunci când sunteți în mijlocul sexului, extrem de excitat), veți observa că îi pasă de siguranța dvs. și veți câștiga mai multă încredere în el .

Practicile BDSM includ deseori situații atât de incitante încât limitele pot fi depășite. Dacă s-a întâmplat acest lucru, utilizați un cuvânt de siguranță pentru a face un pas înapoi, evitând orice inconvenient.

 

Concluzie

 

BDSM este o practică pentru toată lumea care vă poate ajuta să vă consolidați relația cu persoana iubită. Acest lucru vă poate ajuta să vă cunoașteți mai bine părțile perverse, îmbunătățind astfel performanța sexuală.

Dacă se respectă regulile impuse de la început și nu începeți direct cu jucării extreme, aceste jocuri pot deveni cu ușurință o practică obișnuită în activitățile dvs. sexuale.

Cu toate acestea, nu toată lumea este pasionată de jocurile BDSM. Dacă le-ai încercat și nu te-au captivat, înseamnă că nu sunt pentru tine. Cu toate acestea, merită încercat, deoarece vă poate ajuta să vă condimentați viața sexuală, ajutând la reaprinderea scânteii în cuplurile pe termen lung.

Pentru astfel de activități, comunicarea este cea mai importantă – Discutați anumite reguli înainte de a începe să faceți sex și depășiți limitele numai dacă sunteți de acord.
Încercați Tie And Tease By Erotic Sibiu Tantric

Plăcerea poate atinge noi limite atunci când te lași pe mâinile unor maseuze cu înaltă calificare, iar Erotic Sibiu Tantric îți promite cea mai bună sesiune de cravată și tachinare. Aici așteaptă o experiență de vis pe care cu siguranță nu o veți uita prea curând și vă puteți bucura de multe tipuri de masaj. Puteți încerca întotdeauna ceva nou și, dacă fanteziile voastre includ o dominație tantrică, de ce nu le îndepliniți chiar acum? Sunați-ne astăzi și faceți o rezervare pentru o sesiune de masaj tantric BDSM!

 

Escorte Sibiu, Dame Sibiu, Matrimoniale Sibiu, Adultwork Sibiu, Dame de companie Sibiu, Fete Sibiu, Mature Sibiu, Gagici Sibiu,

👍 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.