Meniu

4 cele mai proaste sfaturi pe care le-am auzit vreodată despre mâncarea japoneză în Mamaia

Lesbi

4 cele mai groaznice indrumari pe care le-am auzit despre mâncarea japoneză

 

Ador absolut mâncarea japoneză. Cei mai mulți oameni consideră că este ciudat pentru că au văzut niște videoclipuri stupide de pe YouTube. Dar credeți-mă, mâncarea japoneză este delicioasă. Oricum, astăzi nu mă voi lăuda cu cât de mult sunt îndrăgostit de preparatele din Japonia, dar îți voi spune 4 sfaturi ridicole pe care mi le-au dat oamenii atunci când vine vorba de prepararea și mâncarea de mâncare japoneză.

 

Nu alege supa.

 

În majoritatea culturilor, slăbirea supei este considerată nepoliticoasă. Cu toate acestea, în cultura japoneză, este cel mai bun compliment pe care îl puteți face unui bucătar. Dacă îți trage repede supa, înseamnă că ți-a plăcut felul de mâncare și ce altceva poate dori un bucătar de la oaspeții săi?

 

Se pasează mâncarea cu un bețișor.

 

Nu face niciodată asta. Este considerată o insultă adusă culturii japoneze. Le amintește de tradiția lor de a trece oasele incinerate între bețișoare. Dacă trebuie să treceți mâncarea în jurul mesei într-un restaurant japonez, folosiți doar o farfurie sau așezați mâncarea pe farfuria mică și treceți-o.

 

Lasă-l pe farfurie dacă ești plin.

 

Aceasta este o practică pe care o urmează restul lumii, dar Japonia. Dacă comandați ceva, terminați-l. Lăsarea mâncării în farfurie este considerată un comportament nepoliticos și un semn că nu ți-a plăcut mâncarea. Poate că nu aveți papilele gustative pentru japonezi, dar de ce Tokyo ar trebui să fie jenat din cauza lipsei dvs. de arome.

 

Doar puneți mai mult sos de soia dacă Wasabi nu are un gust bun

 

Am observat că mai mulți oameni își scufundă wasabi într-un castron plin cu sos de soia, deoarece aroma nu era conform gustului lor. Permiteți-mi să vă spun că bucătarul se asigură că wasabi-ul dvs. are cantitatea perfectă de sos de soia. Orice altceva decât asta ar fi stricat probabil vasul. Acum, știi ce să nu faci.

 

 

Escorte Mamaia, Matrimoniale Mamaia, Adultwork Mamaia, Dame Mamaia, Gagici Mamaia, Fete Mamaia, Dame de companie Mamaia, Mature Mamaia,

 

 

 

👍 40

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.