Meniu

Ce nu vă spune Wikipedia despre sărutul francez!

Ce nu vă spune Wikipedia despre sărut

 

Probabil ați sărutat franțuzește pe cineva și vă gândiți deja că ați stăpânit arta. Știu ce se întâmplă într-un sărut franțuzesc perfect și excelent; și din moment ce voi mă iubiți atât de mult, am să vă spun lucruri despre sărutul francez pe care l-am învățat din experiențele mele.

Simte!

Limba, ok, o înțeleg. Este important; dar dacă nu îl simți în inima ta, un sărut francez este ca orice alt sărut obișnuit. Un sărut francez se presupune a fi romantic, clasic și obraznic. Dacă ai de gând să-l faci materialist și să te concentrezi doar pe limbă și să îți sugă saliva unul de la celălalt, nu va fi altceva decât o mizerie umedă. Când francezi sărută pe cineva, înseamnă!!!. Nu îți cer să te îndrăgostești de cealaltă persoană, dar cel puțin să fii sincer față de sentimentul sărutului.

Dar atenție!

Ai sărutat pe cineva pentru că erai îndrăgostit de el? Bine pentru tine. DAR, dacă sărutați pe cineva doar pentru a fi în pat cu el sau pentru că le-ați găsit fierbinte și ai dorit să le gustați, aveți grijă că s-ar putea să vă îndrăgostiți de el. Mă trezesc cu toții și îmi doresc clientul în mine imediat după un sărut francez. Se întâmplă pentru că mi-am pus sufletul în ea. O fac memorabilă pentru ei și o mare tachinare pentru mine. Oricum, mă bucur.

Inchide ochii…

Wikipedia vă spune să vă blocați buzele și să trimiteți în limba dvs. pentru a transmite mesajul, dar nu vă spune să fiți moi și netezi. Începeți prin a închide ochii și urmați primul sfat și corpul vă va pilota automat spre satisfacție.

Mulțumește-mi mai târziu!

👍 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.