Meniu

Cum să dai o muie cu un cocoș nepotrivit?

Cum să dai o muie cu un cocoș nepotrivit?

 

Nu există doi cocoși deopotrivă. Există o diferență de dimensiune, circumferință, formă și culoare. Unele sunt îndoite, în timp ce altele sunt drepte. Unele sunt tăiate, iar altele nu sunt tăiate. Deci, cu toate diferențele care există cu cocoșii, există o diferență uriașă în a suge o pula circumcisă sau necircumcisă?

Acesta este unul dintre cei mai căutați termeni atunci când vine vorba de curiozitate. Întrebările variază de la cum arată pula neîncetată până la întrebările științifice privind dacă se pot simți sau nu cocoșii neîncărcați sau sunt mai sensibili atunci când vine vorba de acte sexuale, cum ar fi manierele, masturbarea, loviturile de lovitură și actul sexual.

Pentru bărbații și femeile care nu au mai dat o muie înainte sau pentru cei care nu au dat muie unui cocoș netăiat, întrebarea obișnuită este cum dai o muie cu un cocoș tăiat.

80% dintre bărbații cu vârsta sub 35 de ani la nivel mondial sunt necircumciși, dar aici, în Romania, raportul de reducere la tăiere este mult mai mare. Mai mulți bărbați din Romania sunt circumciși, așa că șansele sunt, dacă te întâlnești cu un armăsar Moldovenesc sau cu un zeu Constatean, este probabil să nu fie tăiat.

Dar, nu aveți frică! Acest articol vă va explica la ce să vă așteptați, oferind și sfaturi prietenului nostru cu glugă și cum să vă conduceți omul sălbatic cu tehnici care vor încorpora fiecare centimetru din penisul său.

 

Există o diferență între un penis tăiat și un penis netăiat?

 

Există diferite răspunsuri la această întrebare, dar în mare parte, DA, există o diferență! Unele studii vor spune că un penis tăiat are mai multă expunere la lucruri precum pantaloni scurți, pantaloni și mediul în general. Expunerea la frecare pe parcursul zilei face ca capul penisului să fie mai puțin sensibil. Dacă acest lucru este într-adevăr cazul, penisul netăiat s-ar putea simți mai mult, așa că continuați cu grijă.

A doua diferență este, desigur, prezența prepuțului. La fel ca vulva, prepuțul penisului este destul de delicat. Este sensibil, subțire și poate fi predispus la a se simți rău dacă nu se acordă îngrijirea corespunzătoare.

Indiferent de diferențele majore, nu uitați că există sugestii de bază pentru muie, precum și sfaturi care vor funcționa indiferent dacă are prepuț sau nu. Vom sări direct în cele mai bune sfaturi pe care le avem pentru a suge un cocoș netăiat mai jos.

 

Sfaturi pentru a suge un cocoș nedeslușit

 

Există destul de multe sugestii care sunt populare atunci când priviți mai adânc în modul de a suge un cocoș netăiat. Primul este ceea ce ar trebui să faci cu prepuțul pe care îl poartă partenerul tău, deoarece, să-l înțelegem, nu tot prepuțul este creat egal.

La fel ca mărimea și circumferința unui pui sunt diferite, la fel și prepuțul. Unele prepuț este droopy, altele sunt strânse în jurul capului penisului. În ciuda acestor diferențe, există câteva sfaturi pentru o muncă de lovitură minunată (intenționată), pe care o poți oferi omului tăiat să-l alunge. Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi:

Vârful sau capul penisului, netăiat sau nu, este plin de terminații nervoase, cam ca clitorisul. Folosește acest lucru în avantajul tău și suge, linge și acordă multă atenție capului.
Evitați să folosiți gura ca un vid pe preput. Indiferent dacă este circumcizat sau nu, presiunea nu înseamnă întotdeauna mai bine. Dacă îi place puțină etanșeitate, schimbă-ți tehnica.
Lucrează-ți degetul mare în cercuri blânde în jurul capului penisului său, în timp ce îl sugi până la capăt. Îl vei alunga!
Nu lăsați afară! Vă rog! Pentru dragostea muilor, Zeii … dați oarecare dragoste axului penisului. Strângeți ușor, lingeți, sărutați și sugeți. Toți se vor simți bine!
Cere feedback! Orice partener bun vrea să facă mai mult din ceea ce funcționează și să nu mai facă ceva care în mod clar nu funcționează. Dacă acesta este cazul, asigurați-vă că întrebați ce dorește și dacă lucrați. Respectă limitele sau preocupările pe care le are.
Dacă capul penisului său nu este expus, FIE GENTLE când îți împinge prepuțul înapoi. Unele prepuț este slăbit, dar alt prepuț este strâns și s-ar putea răni dacă pielea este decojită prea repede.

Cheia unei muie cu adevărat, cu adevărat bună, include doi parteneri sinceri cu minte deschisă, care apreciază cu adevărat TLC-ul dat într-o întâlnire sexuală. Înainte de a te coborî pe omul tău necuprins, stabilește-ți starea de spirit, întreabă ce îi place, dacă spune că face mai mult din ceva, fă mai mult! Dacă scoate sunete gemete, dar nu poate articula ceea ce se întâmplă, sunteți pe drumul cel bun!

Fii deschis, fii sincer și distrează-te! Pentru mai multe articole despre oferirea de muncă perfectă, dragoste, romantism și viață fetis, citiți mai multe dintre blogurile noastre pe site-ul nostru și bucurați-vă de următoarea întâlnire sexuală.

👍 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.