Meniu

Dimensiunea penisului – pentru femei contează?

pentru femei contează?

 

Au fost deja scrise mii de articole despre mărimea penisului. Există articole cu informații generale cu privire la mărimea penisului sau altfel lungimea penisului. Cu toate acestea, o mare atenție merită și o altă dimensiune, care este circumferința penisului sau grosimea penisului.

 

Lungimea penisului VS. circumferința penisului

 

Lungimea penisului în timp ce satisface o femeie este un lucru. Circumferința penisului este una alta.
Imaginați-vă un creion lung de 20 cm cu diametrul de 0,5%. Acest lucru nu va aduce multă satisfacție pizdei tale. Experiență similară pe care o poți întâlni cu un bărbat care are penisul este prea lung, dar foarte subțire.
Peste medie, dimensiunea (lungimea) penisului aduce, de obicei, atât avantaje, cât și dezavantaje. Advatnages sunt posibilitatea de a face o mulțime de poziții sexuale – cândva chiar acrobatic – în timpul căruia un penis mic s-ar strecura adesea din vagin sau nu ar ajunge deloc la vagin.

 

Penisul mare

 

Dezavantajele penisului mare se simt atât bărbat, cât și femeie în timpul unui act sexual.
Un bărbat trebuie să fie precaut tot timpul, pentru a nu pătrunde prea adânc. Ceea ce înseamnă că nu se poate concentra la 100% spre o plăcere sexuală. În plus, dacă femeia nu-l lasă să pătrundă prea adânc din cauza durerii, nu trebuie să-l satisfacă atât de mult.
Odată ce un bărbat aflat în plină relație de plăcere nu ține atenția asupra atenției sale, se poate întâmpla ca acesta să rupă vaginul partenerului său. Ceea ce poate necesita un tratament medical și puține cusături.
În orice caz, există femei cu vagin de dimensiuni mai mari. Cei pe care îi pot căuta bărbați cu penisuri mari, într-adevăr.

 

Penisul mic

 

Dacă penisul este prea mic, dar are suficientă circumferință, nu trebuie pierdut nimic.
Vaginul unei femei este cel mai sensibil din zona de intrare a vaginului. Deci chiar și câțiva centimetri o pot tachina foarte bine.
Dezavantajele penisului mic sunt evidente – nu există o stimulare suficientă a vaginului partenerului. Pe de altă parte, un mic proprietar de penis nu trebuie să se țină deloc de cap în ceea ce privește adâncimea penetrării.
În plus, pentru femei, un penis mic este confortabil atunci când oferă o muncă de lovitură. În primul moment sexul anal un penis mic poate fi neprețuit până la urmă.

 

Cum se mărește un penis

 

Unul dintre modurile pe care le poți face pentru a-ți mări penisul gratuit este să-l bărbieriști. Sau altfel tăiați părul în părțile intime. Este mărire optică, dar dacă penisul dvs. este prea mic și aveți părul lung, după ce va bărbierit va fi dramatic, optic mai mare.
În plus, dacă aveți supraponderale, o grăsime se depozitează chiar și în locurile în care vă este părul pubian. În cazul reducerii acestei grăsimi (dacă este posibil în mod natural), penisul tău se va mări eficient chiar și peste 1 cm.

 

Mărirea penisului – o mânecă a penisului

 

Penisul poate fi lărgit prin folosirea unei mâneci, care poate fi cumpărată în magazinele de sex. Acestea vor fi doar filet pe penis, care îi vor crește volumul sau (și) lungimea – în funcție de un anumit tip de mânecă. Mânecele, pe lângă mărirea penisului, pot oferi diferite tipuri de coaste și puncte. Astfel, poți să-ți tachinezi partenerul chiar și într-un mod diferit, comparând cu ce este obișnuită.
O mânecă de penis, datorită coastelor și punctelor, este potrivită și pentru penisul cu dimensiuni „standard” – doar pentru a reîmprospăta o experiență sexuală.

Dimensiunea penisului – întrebați specialiștii, dacă penisul dvs. este într-adevăr atât de mic pe cât credeți
Crezi că penisul tău este mic? Ești îngrijorat de dezavantajele vieții? Încercați să vizitați un privat sau să folosiți un serviciu de escortă din Praga. Fetele vor fi fericite pentru interesul dvs. și dacă veți confida în secretul dvs., vă vor spune feedback foarte important – și poate veți afla că au avut deja o mulțime de clienți care aveau un penis chiar mai mic decât tine și că un astfel de penis a fost suficient pentru a satisface nevoile unei femei.

gasiti mai multe lesctii in articolele ce vor urma!

 

Matrimoniale s1, Matrimoniale s2, Matrimoniale s3, Matrimoniale s4, Matrimoniale s5, Matrimoniale s6

👍 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.