Meniu

Fericire pentru o zi întreagă? Asigurați-va sex dimineața

Timp de citire: 2 minute

Fericire pentru o zi întreagă? Asigurați-va sex dimineața

 

Sexul de dimineață vă va aduce zâmbetul pe față și vă va îmbunătăți întreaga zi mult mai bine. Faceți dragoste și faceți sex de dimineață mai des.
Sexul dimineața este bun atât pentru corp, cât și pentru spiritul tău. Stabiliți alarma timp de o jumătate de oră mai devreme și obțineți, sex și orgasm, care vă vor excita corpul și îl vor umple de energie pentru toată ziua. Nu vă faceți griji, o jumătate de oră este suficientă. Sexul de dimineață este adesea rapid și nu vei avea timp pentru exercițiul preliminar, dar vei ajunge direct la el. Sexul dimineața vă va începe metabolismul, dar va susține și fucntiunea sistemului imunitar. Sexul matinal are toate pozitivele.

Care este cel mai bun mod de a face sex dimineața și cum să îți începi ziua în cel mai bun mod posibil?

 

Pentru sex dimineața sunt trei cele mai bune poziții sexuale.

 

Poziția lingurii

Treziți-vă unul lângă celălalt, simțiți-vă confortabil. Îi vei simți fundul în poală și ea îți va simți penisul. Această poziție este numărul unu pentru sexul de dimineață. Partenerul va face cu siguranță tot ceea ce este necesar. Să fim minți de partea ta!

 

Misionar diferit

De ce s-ar exercita femeia dimineața, nu? Las-o să se întindă pe spate ca în timpul poziției misionare clasice. Dacă își aruncă picioarele peste umeri, veți obține o penetrare mai profundă. Pentru o experiență mai intensă, stă la baza pelvisului cu pernă.

 

Călărie inversată

Femeie de sus, întoarsă pe tine. Această poziție este una mai tensionată pentru dimineață, dar partenerul nu trebuie să se simtă rău, pentru respirația de dimineață și fața, cu lipsa de machiaj. Și vă veți bucura de aspectul mâncat de fundul ei frumos.
Aceste poziții nu sunt singurele potrivite pentru sexul matinal. Dacă aveți suficient timp și idei puțin mai creative, puteți face sex diferit dimineața. Dacă nu te-ai trezit suficient pentru sexul de dimineață, fă măcar sex oral dimineața. Treceți-vă sub peneul partenerului și surprindeți-l pe el sau pe ea cu propriul dvs. „mic dejun”.

 

Sex pentru o sănătate mai bună

Sexul regulat crește calitatea spermatozoizilor și crește fertilitatea bărbatului.
Sexul regulat ajută la prevenirea cancerului de prostată.
Sexul de cel puțin trei ori pe săptămână scade posibilitatea bolilor de inimă și a unui accident vascular cerebral.