Meniu

Idei Kinky Sexting pentru a trimite ei

Idei Kinky Sexting pentru a trimite ei

 

Mulțumită tehnologiei, ați fi greu să găsiți cineva fără smartphone în aceste zile. În timp ce smartphone-ul ne-a făcut viața mai ușoară cu toate informațiile pe care le-ați putea dori la îndemână, a schimbat și modul în care flirtăm, întâlnim și interacționăm cu ceilalți. În zilele noastre, sextingul pare să fie o parte integrantă a începutului unei relații, fie că este casual sau grav, fie o modalitate de a menține flacăra vie pe distanțe lungi sau de a reîncărca o flacără de relație pe termen lung.

Indiferent dacă trimiteți nuduri prin Snapchat sau descrieri murdare despre ceea ce intenționați să faceți partenerului dvs., sextingul a adus sexul din dormitor și cu noi oriunde mergem. Fără jigniri, dar avem tendința de a lipsi un pic de creativitate și individualitate atunci când vine vorba de literatură și artă (sexturi și nuduri), deci dacă vrei să îți intensifici jocul de mesaje text și să înveți noi idei de sexting kinky pentru a-i trimite , consultați lista noastră cu cele mai bune. Chiar dacă credeți că sunteți un profesionist, lista noastră de idei de sexting generoase va asigura cu siguranță că vă vor oferi materiale proaspete și mesaje text fierbinți pentru a o activa.

Previzualizări – aceste sexturi sunt mai degrabă de natura tachinatoare pentru a începe lucrurile. Stabilirea stării de spirit este importantă și, de asemenea, creșterea nivelului de interes în momentul în care începeți să faceți sexting. Uneori, cel mai bine este să conduci cu un tip de sext previzualizat, mai degrabă decât să te arunce imediat în lucrurile rău. Iată câteva exemple pe care le puteți utiliza pentru a începe activitățile de sexting.

„Abia aștept să-mi mulțumesc fiecare dorință în această seară”
„Am o surpriză care te așteaptă”
„O să te fac să cerșești”
„Abia aștept să-ți arăt cât de rău te vreau”

Cereri – aceste sexturi încep să picteze o imagine mai vie pentru doamna ta. A fi puțin mai directă și mai îndreptățită poate într-adevăr să o obișnuiești. Acum puteți fi mai explicit în ceea ce spuneți acum că știți că se distrează. Încercați una dintre acestea sau creați-vă propria cerere.

„Vreau corpul tău în patul meu”
„Mi-aș dori să vă sărut [partea corpului la alegere]”
„Trebuie să fiu în interiorul corpului tău acum”
– Cât de excitat ești acum?

Teasing / Fantasizing – aceste sexturi sunt locul în care lucrurile încep să se implice puțin mai mult. A vorbi despre fantezie într-un sext poate fi o modalitate excelentă de a testa apele înainte de a o ridica în dormitor. Scopul sextingului este de a-ți transforma fata și de a o face să te dorească. De multe ori una sau ambele părți într-o conversație sexting se vor masturba singure (altfel sexul se va întâmpla mai degrabă decât să stea la telefon), așa că simțiți situația și nu vă fie frică să o transformați.

„Vreau să mă legați în seara asta și să aveți drumul cu mine”
„Mă gândesc doar să mă gândesc la corpul tău în patul meu”
„M-am gândit la ceva ce vreau să încerc în această seară pe care îl vei iubi”
„Limba ta mă înnebunește”
„Putem încerca acea poziție pe care am văzut-o?”
„Vreau să aveți drumul cu mine”

Dacă se întâmplă să fiți unul dintre tipi norocoși care ajunge să facă schimb de poze cu doamna dvs., fiți deștepți și nu o exagerați. Sigur, ne place să vedem fiecare centimetru al corpului feminin, dar nu orice fată vrea să vadă fiecare centimetru dintre noi. Dacă sexting-ul tău implică nuduri, urmărește-ți direcția și direcția, altfel, o pică nesigură de pula poate stinge o flacără sexuală într-adevăr rapid.

Încercați câteva dintre aceste idei sau alcătuiți-vă singuri. Cel mai bun sfat este să ai încredere în intestinul tău și să încerci să-i urmezi cât de mult poți. Fii descriptiv și dă-i ce vrea. Nu este știință rachetă să știe cum să transforme o fată peste text, dar necesită un pic de pricepere.

Pentru mai multe articole legate de subiect, vizitați astăzi blogul nostru!

👍 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.