Meniu

Pozițiile sexuale din 2021 în conformitate cu semnul zodiacal partenerului dvs. – Partea 1

Timp de citire: 4 minute

Pozițiile sexuale din 2021 în conformitate cu semnul zodiacal partenerului

 

Primăvara este aici, iubito! Este timpul să scoți din dulap costumul sexy de iepuraș sau poate biciul și pălăria de cowgirl și să te întorci în joc. Albinele bâzâie, copacii înfloresc și energia sexuală este în jurul nostru. Deci, intensificați-vă jocul, scuturați-vă coada pufoasă, de iepuraș și treceți în acțiune.

Uimeste-ti intalnirile cu tinutele tale sexy si miscarile nebune in pat si asigura-te ca revin pentru mai multe.

Și aici intervenim pentru a ajuta! Știați că horoscopul vă poate oferi câteva informații valoroase despre cum să-și sufle mintea în pat, în această primăvară?

Folosiți înțelepciunea semnelor stelare pentru a vă ridica jocul în pat

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-i cunoști semnul, iar noi vom face restul! Vă vom oferi câteva indicații cu privire la personalitatea sa în pat și la pozițiile sexuale obraznice care funcționează perfect pentru fiecare semn.

Berbec – iubitul îndrăzneț și pasionat

Dacă partenerul tău este Berbec, atunci cel mai sigur, el este îndrăzneț, ambițios și pasionat. Îi place greu și repede, așa că cu siguranță te va rezerva pentru un quickie.

De aceea poziția în picioare este preferatul său, simplu și extrem de satisfăcător pentru Berbecul puternic și dornic.

Ai un fund fierbinte și plin? Atunci ești partenerul ideal pentru un Berbec, pentru că îi place să aibă o vedere când te ia din spate, în timp ce te apleacă peste mobilier. Pentru unele condimente suplimentare, folosiți-vă mâna pentru a-i mângâia scrotul și aplicați presiune asupra perineului.

Vrei să-l schimbi puțin? Încercați Caliperul, ceva de genul unui piggyback inversat. Semnul atletic, de foc, Berbecului îi va plăcea cu siguranță să-și demonstreze puterea și rezistența în această poziție. Etrierul presupune să stai față în față, în timp ce te ridică din spatele genunchilor și te pătrunde.

Taur – partenerul senzual care își ia timpul

Dacă te regăsești în compania unui Taur, atunci ai parte de un tratament lung, senzual și erotic, întrucât el este în intimitate. Pregătește-ți starea de spirit cu câteva lumânări și muzică bună și pregătește-te să fii luat în stil misionar. Nu vă faceți griji, pentru că nu va fi deloc plictisitor, deoarece semnul Taur este un iubitor uimitor, cu o rezistență deosebită, unul dintre cele mai senzuale semne din horoscop.

Pentru o plăcere suplimentară, apăsați-vă picioarele împreună și veți îmbunătăți toate senzațiile.

Este ca și cum pozițiile sexuale tantrice au fost făcute special pentru Taur. Îi place să se uite în ochii tăi în timp ce te pătrunde încet, admirându-ți fiecare mișcare și expresii faciale.

O schimbare față de misionar este setea – un misionar așezat pe o parte, permițând sexului să fie languid, lent și intens.

Gemeni – energici și impulsivi

Când te întâlnești cu un Gemeni, pregătește-te pentru plimbarea sexuală a vieții tale, deoarece Gemenii sunt impulsivi, plini de entuziasm și controlează când vine vorba de sex. Cowgirlul inversat este una dintre pozițiile în care se află, dar nu vă faceți griji, pentru că o va schimba foarte mult, pentru a menține lucrurile interesante.

O altă poziție uimitoare care permite Gemenilor să aibă amândoi o vedere uimitoare și să se bucure de o plimbare sălbatică este Colierul lui Venus. Această poziție sexuală îl implică să stea în picioare în timp ce te așezi pe pat sau pe o masă, cu picioarele ridicate pe umerii lui. Adăugați niște vorbe murdare și câteva gemete sexy de plăcere și îl veți vedea venind cu putere.

Cancerul – iubitul emoțional

Dacă următoarea întâlnire este cu un Rac, atunci pregătește-te pentru un iubit emoțional care are nevoie să-ți simtă corpul gol apăsându-l pe al său, să te linge cu tine și să te alinte. Așadar, dă-i toată afecțiunea ta și o experiență autentică de iubită și îl vei câștiga pentru un regulament.

Poziția sa ideală este lingurarea, desigur, pentru că îi permite să-și ia timpul să te admire, să te atingă și să te sărute, în timp ce intră încet în tine din spate.

Dacă sunteți o persoană mai energică, cel mai bine este să-l rezervați dimineața, deoarece stilul său sexual este perfect pentru a face dragoste dimineața.

O altă poziție care îl va impresiona este o variație față de cowgirl, unde ești deasupra și îți apeși corpul de al său, în timp ce-i înfășori brațele în jurul gâtului său.

Leo – regele dramelor

Teatrale și pline de pasiune, Leii se referă la spectacol. Cu el totul este spectaculos, așa că pregătește-te pentru a fi dat peste cap de obraznicul Leu care fuge de tot ceea ce este tradițional.

Roaba este o poziție care îi permite să-ți admire fundul superb, în ​​timp ce se simte mândru de brațele sale puternice și musculare. Aceasta este o poziție sexuală destul de impresionantă, cu capul în jos și mâinile pe podea, în timp ce picioarele sunt ridicate, încovoiate în jurul taliei sale.

Când ai chef să obosești, oferă-i o vedere și mai bună, culcându-te pe pat și întinzându-ți picioarele larg deschise, pe cât posibil. Este o poziție teatrală care permite un contact vizual uimitor.

Fecioara – iubitul practic, cu o poftă de mâncare

Întâlnirea cu o Fecioară este cu adevărat răcoritoare și va sfârși prin a avea mai multe orgasmuri, deoarece acest semn zodiacal este practic atât când este vorba de a face dragoste, cât și de blând. Îi place mult sexul, așa că va dori să o facă de mai multe ori în timpul unei întâlniri, dar cu siguranță nu este o întâlnire plictisitoare, pentru că este, de asemenea, interesat de unele lucruri ciudate.

Îi place stilul cățeluș, deoarece permite o penetrare excelentă și, de asemenea, poate să-ți plesnească obrajii fundului pentru a-i vedea roșii și zgârciți.

Ați încercat vreodată poziția șeii laterale? Fă-o cu el, cu siguranță va fi uimitor!

 

…va urma