Meniu

Sex casual | Blog Adultwork Matrimoniale

Matrimoniale Brasov

Cunoaște-te mai întâi pe tine

 

Gândiți-vă la ce doriți de la o întâlnire și la ce aveți de oferit. Dacă vrei să știi cum să faci sex, mai întâi să știi ce ai de oferit care ar face pe cineva să vrea să se culce cu tine. Ai încredere în punctele tale forte, fie că e vorba de starea ta de spirit sau de intelectul tău. Mersul într-o călătorie a ego-ului nu este atractiv, dar încrederea și conștiința de sine sunt. Fii sincer cu privire la ceea ce cauți. Dacă doriți doar o întâlnire, comunicați în avans. Indiferent dacă este în biografia rețelelor sociale sau într-o conversație, comunicarea este importantă. Acest lucru vă scutește de neînțelegeri ulterioare, iar onestitatea face ca fiecare să obțină cu ușurință ceea ce vrea.

 

Faceți cunoștință cu MULȚI oameni noi

 

Odată ce știi ce vrei, este o chestiune de a merge după ea. Află mai multe sau folosește o aplicație de întâlniri și pregătește-te să întâlnești o mulțime de oameni noi. Este un joc de numere: cu cât întâlnești mai mulți oameni, cu atât este mai probabil să ai o legătură bună cu cineva. Dacă aveți obiceiul de a folosi întotdeauna aplicații de întâlniri, încercați ocazional să ieșiți în întâmpinarea oamenilor din viața reală. Amestecarea obiceiurilor vă poate prezenta un nou grup de oameni de întâlnit. Puteți avea un „tip”, dar deschiderea bazinului dvs. pentru diferite tipuri de oameni va face interacțiunile mai variate și va face întâlnirile și sexul mai interesante.

 

Abandonați respingerea

 

Când trimiteți mesaje sau discutați cu oamenii, nu luați respingerea personal. Dacă cineva nu dorește să întrețină relații sexuale cu tine sau chiar să mențină conversația, fii respectuos. În loc să forțeze interacțiunea, lăsați-o să meargă și să meargă mai departe dacă în mod clar nu merge nicăieri. Există o mulțime de oameni care doresc tot felul de lucruri diferite, așa că nu vă descurajați dacă trebuie să trimiteți mesaje text înainte de a întâlni pe cineva care pare investit. După ce ați făcut acest lucru o vreme, veți afla câte mesaje să vă așteptați în comparație cu câte trimiteți. Nu uitați să vă personalizați mesajele pentru a vă crește șansele de a primi un răspuns.

 

Explorează modalități creative despre cum să fii plasat

 

În noul an, este timpul să scăpați de vechile prejudecăți legate de sex și întâlniri. O mare parte din ceea ce știm despre sex provine din roluri de modă veche, definite de gen, sau din dramatizări nerealiste din filme și televiziune. Sexul poate lua multe forme diferite. Indiferent dacă aveți mâinile sau gura sau chiar cu masturbarea reciprocă, sexul ar trebui să fie ceea ce doriți și partenerul dvs. cu care vă simțiți confortabil. A scăpa de așteptările de penetrare poate face experiența mai distractivă pentru toată lumea. Și chiar dacă nu vrei să faci sex, poți totuși să fii intim. Dacă partenerul tău se simte confortabil în timpul primei întâlniri, este mai probabil să-și dorească o întâlnire viitoare.

 

 

A fi un iubit mai bun va duce la mai multe întâlniri viitoare

 

Sexul nu este o afacere serioasă; trebuie să fie distractiv și plăcut! Incorporează mai multe preludii în viața ta sexuală. Este important ca ambele părți să aibă orgasm atunci când întrețin relații sexuale, așa că fii conștient de nevoile partenerului tău. Verificarea întregului proces este o bună practică pentru consimțământ și vă asigură că vă distrați amândoi. Nu pretinde un orgasm; dacă partenerul tău nu știe că ceva nu este în regulă, el nu se poate îmbunătăți! Explorează și încearcă lucruri noi, întotdeauna cu consimțământul și cu o minte deschisă. Nu-i jenati pe altii pentru ceea ce le place; nu știi niciodată până nu încerci. Chiar dacă nu este pentru dvs., respectați ceea ce alții ar putea dori sau au nevoie. Asigurați-vă că practicați o bună etichetă sexuală, cum ar fi mulțumirea partenerului dvs. a doua zi după ce ați făcut sex. Atunci când face sexul o experiență mai bună, este posibil ca cealaltă persoană să vrea să o facă din nou. Pentru întâlniri și o seară, acest lucru poate să nu pară foarte important, dar dacă îți dezvolți reputația unui iubit bun și a unei persoane distractive, îți va crește șansele de a te întâlni și a te întâlni din nou sau de a începe cu cineva de genul acesta. Pentru 2019, nu vă faceți griji atât de multe despre cum să faceți sex. În schimb, gândiți-vă cum să vă distrați mai mult și să stabiliți o legătură mai bună cu oamenii pe care îi întâlniți. Când faci sex, fă-o să conteze! A avea diferite tipuri de sex și a fi deschis explorării vă va face un partener ideal pentru o relație mai sexuală sau sex. Deci, renunță la întâlnirile negative anterioare și deschide-ți mintea către oameni noi, iar sexul va urma.

 

 

 

Adultwork Brasov, Dame Brasov, Escorte Brasov, Mature Brasov, Matrimoniale Brasov, Dame de companie Brasov, Fete Brasov, Gagici Brasov, GFE Brasov, BBW Brasov

 

 

 

 

 

👍 0