Meniu

Sfaturi pentru a stimula o sexul oral

Sfaturi pentru a stimula o sexul oral

 

Când un bărbat face o listă cu cele mai bune lucruri din viață, nu este pur și simplu niciun fel în care va omite muia. De fapt, singura întrebare este dacă muia se află în primele trei, primele cinci sau primele zece. În timp ce, fără îndoială, una dintre cele mai mari plăceri ale vieții, căutarea de muie poate fi frustrantă uneori.

 

Introduceți muia simulată în viața ta.

 

Cu toate că poate nu sunt la fel de bine clasate pe listă, tehnicile de simulare a unei muie sunt cunoștințe utile atunci când cantitatea de muie efectiv percepeti a intrat în categoria considerată inacceptabilă. Indiferent de orientarea sexuală sau statutul relației, orice bărbat care dorește să știe cum să simuleze o muie trebuie doar să continue să citească pentru a deveni bine informat.

Să fim clar, muie simulată sunt pur și simplu metode frumoase de a te masturba, și totuși, rezultatul final dorit este că sexul solo este mai asemănător cu o muie reală, mai degrabă decât un tug singuratic cu un lubrifiant de încredere. Puteți folosi jucării pentru a stimula o muie sau pur și simplu luați sfaturile noastre pentru a simula o muie pentru acele nopți nebune.

 

EVITĂ SUCȚIUNEA

 

Pentru a oferi sfaturi utile despre cum să simulați cel mai bine o muie, vom aborda mai întâi cele mai importante moduri de a NU.

 

Acest articol va afirma clar că abordarea unei extensii de aspirator cu un penis erect este o idee groaznică. Da: teoretic, un cap de vid cu aspirație mică și cu deschidere largă va crea o senzație de supt a penisului care se poate simți plăcut, cu toate acestea, riscul nu merită răsplata.

Dacă ceva nu merge bine, cineva se confruntă cu o călătorie jenantă la spital, cu un vid etanșat la încrucișare, cel mai bun caz de caz și o vătămare groaznică a organelor lor sexuale, cel mai rău caz. Dacă sunteți setat la această manevră, asigurați-vă cel puțin că nu puteți opri vidul în câteva momente.

 

Unde este carnea rosie?

 

Pentru cei mai puțin scârțâitori, un mod magnific de a simula muie este să folosești carne. Luați în considerare cumpărarea unei articulații de șuncă sau o tăietură rotundă de vită în mod expres în acest scop, deoarece consumul după ce simulează sexul oral s-ar putea să nu fie o idee grozavă. Avantajele acestei metode includ posibilitatea de a personaliza gaura din carne pentru a crea o formă foarte potrivită pentru penis, precum și faptul că, în ceea ce privește jucăriile sexuale, acestea sunt un târg: acestea sunt în medie cu prețul mai mic de 50 RON. Încălzește-l în cuptorul cu microunde, folosește mult lubrif și bucură-te!

O fară

Aceasta nu va câștiga niciun premiu pentru creativitate din partea noastră, dar cineva a venit deja cu un minunat simulator de muie, jucăria sexuală pentru bărbați. Vine chiar și cu o extensie care arată ca o gură. Ia unul la magazinul local de sex.

Sticlele de balsam / sticlele de lubrifiant

Este posibil să dureze un pic de experimentare până când se găsește deschiderea de dimensiuni perfecte, însă, odată ce este îngrijit o sticlă de balsam sau un lubrifiant creează un simulator de muie excelent. Odată introdus un penis, strângeți flaconul pentru a crea aspirație și pompați puternic.

Șuncă rămasă

Ti-e foame sau cauti sa cobori? În orice caz, puteți avea ambele. Trageți osul șuncii, aruncați-l în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde sau mai puțin. Încercați gaura cu degetele pentru a vă asigura că temperatura nu este prea fierbinte, strângeți-vă strânsoarea, scurgeți lubrifiantul și simulați muia pentru plăcerea voastră.

Deci, ce acum?

Simularea unei slujbe de lovitură este o soluție rapidă la coborâre, care se simte puțin mai bine decât un simplu remorcher, dar, de asemenea, ar trebui să fie luate cu precauție. Dacă încălziți ceva sau creați un fel de aspirație sau frecare, cel mai bine este să greșiți din partea prudenței și să vă asigurați că nimic nu va merge grozav. Nu vrei să fii acel tip în camera de urgență.

Pentru mai multe informații despre sex, dragoste și fetișuri, citiți mai multe dintre blogurile și articolele noastre! Cine știe, poate veți găsi următorul dvs. set de inspirație sexy!

👍 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.