Meniu

10 beneficii ale unui masaj corporal

10 beneficii ale unui masaj corporal complet

 

10 beneficii ale unui masaj complet pe corp Care este motivul pentru care mergi să faci o terapie de masaj? Te simți relaxant, energizat sau ajută la ameliorarea stresului? În realitate, masajul are mai multe beneficii pe care acum le puteți ști chiar. Majoritatea oamenilor nici măcar nu-și dau seama în ce mod îi avantajează un masaj.

 

Iată 10 beneficii mai puțin frecvente ale unui masaj corporal complet.

 

Creșterea circulației sângelui

 

Potrivit specialiștilor și experților în masaj, masajul complet al corpului crește circulația sângelui și vă ajută să scăpați de problemele legate de tensiunea arterială, cum ar fi tensiunea arterială ridicată sau scăzută. Masajul asigură că oxigenul și substanțele nutritive ajung în mod eficient la țesuturi, organe și celule. Deci, atunci când un terapeut este ocupat să-ți facă masaj, nu funcționează doar la suprafață, ci funcționează și în interiorul corpului tău.

 

Combate durerile musculare

 

Se știe că masajul complet al corpului oprește durerea-spasmul-durerea. Dacă suferiți de o durere musculară cunoscută sub numele de spasm muscular, masajul complet al corpului va ajuta la reducerea durerii într-o măsură semnificativă. Deși nu este un înlocuitor al tratamentului medical, dar ajută la ameliorarea durerii. Deoarece masajul crește circulația sângelui, acesta vă relaxează mușchii și vă ajută corpul să scape de toxinele și deșeurile metabolice care sunt o cauză majoră a durerilor musculare.

 

Creșterea flexibilității

 

Simți vreodată că mușchii tăi sunt rigizi? Simțiți vreodată că există părți ale corpului dvs. unde nu puteți ajunge, cum ar fi partea inferioară a spatelui? Ei bine, se datorează lipsei de flexibilitate și reducerii gamei de mișcare.

Un masaj complet al corpului îmbunătățește flexibilitatea în ceea ce privește mișcarea musculară. Îți face mușchii moi, ceea ce îți permite să-ți miști corpul în orice fel îți place.

 

Îmbunătățește sistemul imunitar

 

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le face corpului tău un masaj complet este că îmbunătățește sistemul imunitar producând celule imune. De asemenea, îmbunătățește fluxul limfatic, ceea ce permite sistemului imunitar să funcționeze eficient.

 

Îmbunătățește digestia

 

Acest lucru nu ar trebui să fie surprinzător, dar masajul complet al corpului contribuie la îmbunătățirea digestiei. Îmbunătățește răspunsul parasimpatic și peristaltismul. Acest lucru duce în cele din urmă la îmbunătățirea sistemului de digestie și ajută la scăderea problemelor digestive, cum ar fi constipația.

 

Previne astmul

 

Masajul complet al corpului te ajută să scapi de astm bronșic prin relaxarea mușchilor respiratori. Masajul complet al corpului vă va ajuta să îmbunătățiți astmul într-o măsură echitabilă.

 

Ameliorează durerile nervoase

 

Masajul complet al corpului este o soluție perfectă pentru sindromul durerii nervoase. Relaxează mușchii și reduce durerile nervoase cauzate de discurile alunecate. Masajul regulat netezește țesuturile și mută discurile înapoi la locul lor normal.

 

Promovează sarcina

 

Femeile gravide suferă de mai multe modificări hormonale și se constată în mod normal că au o producție ridicată de hormoni ai stresului. Aici masajul complet al corpului îi poate ajuta să scape de stres și anxietate. În cele din urmă promovează sarcina.

 

Îmbunătățește pielea

 

Doriți să vă îmbunătățiți pielea? Un masaj complet pe corp vă va ajuta foarte mult.

Are potențialul de a îndepărta pielea moartă, ceea ce duce la un ton mai bun al pielii. De asemenea, ajută la regenerarea țesuturilor, care ajută la eliminarea cicatricilor și a urmelor.

 

Recuperare chirurgicală rapidă

 

Masajul complet al corpului mărește fluxul limfatic, ceea ce ajută la scăderea de înghițire și elimină toxinele din zona infectată. Dacă sunteți interesat de reducerea efectului intervenției chirurgicale, faceți-vă un masaj astăzi.

👍 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.