Meniu

Ce este masajul tantric

Timp de citire: 2 minute

Ce este masajul tantric cu delicatețe si dăruite

Masajul tantric este o tradiție veche de peste 9000 de ani, care a fost urmărită de istorici în regiunea Munților Himalaya, lângă India și Tibet. Pentru primii yoghini din această parte a lumii, expresia sexuală a reprezentat o modalitate incredibil de transcendentă de a oferi vindecare, regenerare și transformare. Masajele tantrice se concentrează pe excitarea minții, a corpului și a spiritului, creând noi oportunități de venerație profundă și eliberarea de stresuri și traume de lungă durată. Deoarece tantra este o experiență bazată pe plăcere, eliberare și dezlegare, creează o stare liniștitoare, care este pur și simplu dificil de egalat. Masajele tantrice permit fericirea, plăcerea și împlinirea de neimaginat; sunt un instrument de descoperire, creștere și vindecare. Tantra este un limbaj bogat de expresie care se dezvoltă de mii de ani. Maeștrii săi au dezvăluit o bogăție de cunoștințe și acum, pentru prima dată, aceste secrete sunt împărtășite în est!

Masajul tantric este o practică care insuflă o conexiune profundă între indivizi care îi leagă într-o unitate cosmică între ei și întregul cosmos. Este o practică de vindecare și s-a demonstrat că generează reevaluări dramatice ale vieții la cei care sunt devotați învățăturilor sale. Combinând munca de respirație cu exercițiile de concentrare și îmbunătățirea cognitivă a întregului corp, Tantra oferă un mod cu adevărat magic de a elibera stresul într-un mod sigur, incitant și profund împlinitor. Masajul tantric este modalitatea perfectă de relaxare, de-stres și reconectare cu cele mai profunde vise și cele mai imaginative dorințe. În tantra veți recâștiga tot ce s-a pierdut pe măsură ce respirați profund și vă eliberați cu bucurie pe lume eul cel mai adevărat și plăcut.

Oferind și primind plăcere senzuală

 

Masajul tantric este un mod de a oferi și de a primi plăcere, de a te conecta profund cu momentul și de a te ține de acea fericire, readucându-l în triumfurile și luptele tale normale de veghe. După o sesiune tantrică, te vei simți liniștit, ușurat și îngrijit. Vei ști că poți accesa relaxare și vindecare profundă și transformatoare oricând ai nevoie de ele. Indiferent unde te afli, poți exersa tehnicile pe care le-ai învățat în sesiunile tale tantrice pentru a-ți debloca propria plăcere personală, oricând mintea, corpul sau spiritul tău doresc o atenție specială suplimentară. Tantra este cu adevărat un cadou de la zei și acum poate fi comoara ta să te bucuri ori de câte ori trăiești. Cu masajele tantrice din viața ta, poți fi sigur că vei fi mai sănătos, mai încrezător și mai în măsură să te ridici la provocările vieții cu echilibrul unui adevărat maestru și perspectiva unui înțelept.

Acum și tu poți realiza relaxarea, vindecarea și plăcerea masajului tantric. Tot ce trebuie să faceți este să căutați atenția unei maseuse tantrice profesionale locale și puteți accesa un mod cu totul nou de a vindeca tot ceea ce vă suferă. Pentru unii oameni, experiența tantrică este mult mai semnificativă și satisfăcătoare decât actul sexual normal, dar nu contează de ce sunteți interesat de o sesiune de masaj tantric. Dacă sunteți interesat, a sosit timpul să căutați un expert calificat în masajul tantric în comunitatea dvs.!

 

Citiți mai multe despre Masajul tantric Bucurestean

Dame de companie Sector 3, Dame Sector 3, Escorte Sector 3, Fete Sector 3, Matrimoniale Sector 3, Gagici Sector 3, Adultwork Sector 3