Meniu

Cele mai bune 9 tipuri de terapie de masaj senzuală din Urziceni

Cele mai bune 9 tipuri de terapie de masaj senzuală din Urziceni

 

Cele mai bune 9 tipuri de terapie de masaj senzual din Urziceni Mai multe și mai multe persoane merg la masaj pentru a se relaxa. Dar pe lângă masajul clasic, pe care îl faci la orice salon de wellness, există și cel erotic, care are mai multe beneficii. Relaxarea, desigur, dezinhibarea sexuală și erotismul sunt printre avantajele pe care le are masajul erotic. De asemenea, descoperirea propriului corp este cel mai mare avantaj al acestui tip de masaj. Masajul senzual este o artă, prin urmare, își propune să extindă orizonturile celui care se bucură de el.

Masajul tantric este un ritual. Ai nevoie de pregătire, care constă adesea în meditație. Astfel vă veți pregăti mintea pentru ceea ce va urma. Apoi, veți avea masajul ritualic, prin care veți cunoaște senzații noi și vă veți descoperi. Atmosfera este creată special pentru relaxare. Experiența este aproape religioasă. Și din acest motiv, este recomandat ca toată lumea să meargă măcar o dată în viață la o sesiune de masaj senzual. Vino la salonul de masaj tantric Masaj Erotic din Urziceni pentru a te bucura de experiențe noi și extraordinare.

 

Iată principalele tipuri de terapie de masaj senzual:

 

Masaj Yoni

Masajul Yoni se concentrează pe feminitate și pe descoperirea ei. Yoni, în sanscrită, înseamnă „un loc sacru”, iar acest tip de masaj nu neagă definiția. Masajul Yoni constă dintr-o serie de mișcări senzuale. Tantra se practică în timpul masajului Yoni. Acest tip de masaj vă ajută să vă dezvoltați simțurile. Nu se concentrează neapărat doar asupra zonei intime, ci se extinde la întregul corp. Poate fi considerată o formă de preludiu dacă doriți să dezvoltați în continuare acel moment al actului sexual.

Nu numai femeile se pot bucura de un masaj Yoni, ci și bărbații prin masajul lingam. Oferă această opțiune de dezvoltare personală prin meditație și atingere senzuală chiar și pentru sexul mai puternic. Toată lumea poate beneficia de acest tip de masaj. Pe de o parte, vorbim despre masajul în sine, care oferă senzații noi și extraordinare și, pe de altă parte, puteți învăța noi tehnici pentru a vă îmbunătăți viața sexuală. Masajul Yoni nu constă în masarea vaginului, chiar dacă acesta este scopul principal și prin prelungirea preludiului prin diverse tehnici, pentru a duce la orgasmuri multiple intense.

Puteți avea o sesiune uimitoare de masaj Yoni cu Masaj Erotic Tantric. Trebuie să rețineți că masajul este o artă, de aceea este indicat să alegeți un salon cu maseuze cu înaltă calificare, care să vă ofere senzațiile pentru care este cunoscut acest tip de masaj. Cu cât sunt mai profesionale doamnele, cu atât vei învăța și simți mai mult. De asemenea, vă puteți lua partenerul cu dvs. la o sesiune de masaj lingam sau masaj tantric pentru a învăța împreună lucruri noi.

 

Masaj Nuru

 

Nuru sau masajul alunecos corp la corp este o tehnică japoneză de masaj care se concentrează pe masarea corpului uns cu ulei de alge marine cu alt corp. Acesta este masajul perfect de cuplu. Pe lângă faptul că acest tip de masaj oferă senzații noi și foarte plăcute, este o modalitate excelentă de a-ți cunoaște partenerul sau propriile limite.

Probabil știți multe despre masajul corp la corp. Este unul dintre cele mai populare tipuri de masaj erotic din lume, atât pentru persoane fizice, cât și pentru cupluri. Poți merge singur sau cu partenerul tău. Regulile sunt foarte puține, ceea ce face ca masajul să fie cu atât mai interesant și mai aventuros. Din acest motiv, masajul Nuru este foarte popular.

 

Lomi Lomi Masaj

 

Masajul Lomi Lomi vine din Hawaii și este la fel de exotic pe cât vă așteptați. Mișcările sunt ample, asemănătoare unui dans. Corpul tău este uns cu ulei pentru a absorbi masajul cât mai ușor posibil. În ciuda senzualității acestei tehnici de masaj, este creată pentru relaxarea mușchilor și a țesuturilor profunde. Astfel, pe lângă erotismul întregului ritual de masaj, vei avea și relaxare fizică pe termen lung.

Masajul Lomi Lomi este creat pentru o singură persoană și este perfect pentru toți cei care au nevoie de mai multă atingere în viața lor. Dansul și mișcările ample vă ajută să vă relaxați, iar uleiurile dulci parfumate de nucă vă duc într-o lume plină de extaz.

 

Masaj cu patru mâini

 

Masajul cu 4 mâini este o adevărată experiență exclusivă. Este realizat de doi maseuzi care folosesc mișcări sincronizate pentru a vă ajuta să vă relaxați. Este atât un masaj erotic, cât și un masaj exotic. Dacă sunteți deprimat, aveți probleme cu anxietatea sau, pur și simplu singur, acest tip de masaj este o modalitate excelentă de a vă ridica starea de spirit. Deoarece există două seturi de mâini care vă masează, creierul se conformează și renunță la control. Prin urmare, sunteți mult mai puțin tensionat și mulți clienți au impresia că sunt pe cloud nouă.

Desigur, atunci când doriți să experimentați senzații puternice, este absolut recomandat masajul cu 4 mâini. Și dacă sunteți în căutarea unui masaj cu final fericit, această tehnică vă va duce cu siguranță acolo unde doriți.

 

Masaj Lingam

 

Echivalentul masculin al masajului Yoni este masajul Lingam, cu alte cuvinte, masajul penisului. Acesta este și un tip de masaj tantric care se bazează pe mângâieri senzuale și rituale, ca în cazul masajului Yoni. Meditația joacă un rol foarte important în succesul acestui tip de masaj. Și, pe termen lung, poate îmbunătăți problemele de impotență și poate ajuta la soluționarea problemelor de ejaculare prematură.

Masajul Lingam se concentrează nu numai pe masarea penisului, ci pe întregul corp. Veți avea senzații unice pe tot parcursul masajului, desigur, cu accent pe părțile intime. În timpul acestui masaj, uleiurile și aromoterapia sunt folosite pentru a vă introduce starea de meditație.

Tehnica de masaj Lingam poate fi folosită cu succes și pentru cupluri. Este un substitut perfect al preludiului. Și dacă doriți o adevărată aventură, puteți merge amândoi la Masaj Erotic Tantric pentru a vă bucura de un masaj yoni și un masaj lingam. O astfel de experiență vă va aduce cu siguranță mai aproape. De asemenea, aveți opțiunea de a merge la masaj de cuplu. Indiferent de ce opțiune alegeți dvs. și partenerul dvs., veți afla mai multe despre dvs. și despre persoana cu care împărtășiți această experiență senzuală.

Masajul Lingam lărgește orizonturile propriei sexualități. Și orice om ar trebui să aibă o astfel de experiență cel puțin o dată în viață. Această tehnică de adulație a penisului este unică în arta terapiei de masaj tantric.

 

Masaj cu sfârșit fericit

 

Într-adevăr, acest tip de masaj se încheie cu un orgasm. Dar mai important este mijloacele prin care este finalizată. Masajul cu sfârșit fericit implică tehnici de masaj asiatice care îți deschid simțurile către noi posibilități. Întregul ritual de masaj este foarte bine gândit și vă stimulează toate simțurile. Prin urmare, ai muzică ambientală care creează atmosfera de meditație, mirosuri care îți induc starea de meditație și uleiuri care te ajută să simți fiecare atingere.

Vino la salonul de masaj tantric din Urziceni pentru a experimenta și a-ți extinde orizonturile sexuale cu acest masaj senzual cu final fericit.

 

Masaj tailandez

 

Masajul thailandez are multe beneficii și are o tehnică care poate fi aplicată în masajul erotic și tantric. Se bazează pe întindere și aplicarea presiunii asupra anumitor puncte ale corpului. Spre deosebire de celelalte masaje din această listă, masajul thailandez se bazează pe capacitatea ta fizică de a atinge punctul culminant. Cu alte cuvinte, acest tip de masaj explorează o nouă dimensiune, aceea a puterii tale fizice de a-ți dezvolta latura erotică.

Avantajul masajului thailandez este că ameliorează unele probleme fizice, cum ar fi durerile de spate și articulațiile rigide. Prin urmare, alegând să mergeți la un astfel de masaj trageți doi iepuri dintr-o singură lovitură! Obții erotismul și senzualitatea unui masaj erotic, dar scapi și de acea durere de spate copleșitoare.

 

Masaj cupluri

 

Mulți sexologi recomandă masajul de cuplu ca o metodă extraordinară de legătură între parteneri. Adesea lipsa diversității creează tensiune în relație. Și dacă adăugați monotonia, atunci cu siguranță veți deveni colegi mai devreme decât îndrăgostiți. Se spune că flacăra pasiunii trebuie păstrată întotdeauna vie. Dar când intri în cercul vicios al monotoniei, este foarte ușor să-l stingi. Când te trezești dimineața, bei o cafea, mergi la serviciu, vii acasă, faci curățenie și mănânci și apoi 5 minute de sex, după care adormi, pasiunea din relație dispare.

Ei bine, masajul tantric pentru cupluri este o modalitate excelentă de a ieși din această rutină. Împreună cu partenerul tău, vei avea experiențe noi. În plus, dorința de a avea nopți pasionale se va trezi din nou. În plus, învățarea unor lucruri noi vă ajută să vă condimentați relația.

În timpul unui masaj erotic, îți explorezi sexualitatea și asta înseamnă că îți creezi noi limite. Știi ce cauți și cum să o găsești. Același lucru se va întâmpla și cu partenerii tăi. Se dezvoltă și senzualitatea. Masajul senzual pentru cupluri nu este doar un tratament regal pentru simțuri, ci un mod excelent de a revigora relația. Mergeți și încercați încântătorul masaj Yoni din Urziceni dacă doriți să aflați mai multe despre corpul partenerului. Dacă doriți să beneficiați de un masaj erotic de cupluri în Urziceni, puteți alege popularul nostru salon de cinci stele. Și dacă doriți să faceți un cadou excelent pentru partenerul dvs. de sex masculin, de ce să nu mergeți la un masaj Lingam.

 

Masaj tantric

 

Masajul tantric este un act fizic de atingere care își propune să lumineze și să creeze o legătură sacră cu cei care interacționează cu el prin valorificarea energiei sexuale. Masajul tantric include elemente de yoga, bioenergie și terapie sexuală. Clientul este destinatarul masajului tantric și trebuie să primească masajul și să predea redescoperirea sentimentelor și emoțiilor. Procesul implică exerciții totale de relaxare și respirație, masaj tantric care ajută la rezolvarea problemelor sexuale, a problemelor de stimă de sine și a problemelor de relație.

Înainte de a vă spune ce se întâmplă în timpul unei sesiuni de masaj tantric, ar trebui să știți că puteți descoperi acest tip de masaj în multe saloane de masaj din Urziceni. Masaj Erotic Tantric este specializată în acest tip de masaj tantric, este cel mai căutat tip de masaj din salonul nostru. Dar să revenim la ceea ce ar trebui să vă așteptați atunci când alegeți o sesiune de masaj tantric.

 

Atingere

 

De obicei, în acest tip de masaj atât clientul, cât și maseuza sunt complet goi. Maseuza va începe cu atingeri blânde și apăsări ușoare, concepute pentru a trezi corpul, întinderea mușchilor și mișcarea fluxului de sânge în corp.

 

Răspândirea energiei

 

Maseuza va începe să vă maseze corpul cu uleiuri calde, mâinile ei mișcându-se într-o mișcare liberă. Ea își va masa spatele, brațele, umerii, fesele și coapsele pentru a-și răspândi energia pe tot corpul, de la cap până la picioare.

 

Trezirea tantrică

 

În acest stadiu, maseuza va începe să folosească alte părți ale corpului pentru a vă mângâia și stimula. Vei simți atingerea bazinului ei, sânii mișcându-se ușor în sus și în jos pe spate, ritmic și senzual. În tot acest timp, mâinile ei te vor mângâia, concentrându-se pe fese și pe coapse.

 

Întoarcere

 

Maseuza vă va întoarce spatele și va regla pernele pentru a vă sprijini capul. Acum zona dvs. intimă este expusă maseuzei și vă puteți bucura vizual de frumusețea maseuzei. Acum este momentul să creăm următoarea conexiune erotică mult mai profundă.

 

Masaj Lingam sau Yoni

 

În această etapă a masajului tantric, maseuza se va concentra asupra organelor genitale unde va „construi” excitația și vă „va energiza” zonele erogene. Aceste senzații, emoții, vor reprezenta ceva nou pentru cei care vin pentru prima dată la masajul tantric. Experiența va fi unică și extrem de plăcută.

 

Eliberare de energie

 

Când vorbim despre un masaj tantric autentic, vorbim despre un orgasm complet al corpului care nu include ejaculare fizică. Cu toate acestea, în sesiunile moderne de masaj tantric, ejacularea fizică este practicată în majoritatea cazurilor. Putem spune că atunci când energia erotică tantrică este eliberată, veți fi „înconjurat” de „valuri de plăcere” de la început până la sfârșit, rezultatul fiind glorios.

 

Relaxant

 

După ce ați atins punctul culminant, veți simți atingerile maseuzei mult mai blând, mai blând, deoarece corpul dvs. este sensibil. În acest moment, maseuza se va retrage pentru a vă lăsa în pace și binecuvântare, astfel încât să vă puteți întoarce la realitate. Acum sesiunea de masaj tantric este terminată.

Am prezentat doar câteva dintre tipurile de masaj senzual de pe piață. Sunt mult mai multe. Cu toate acestea, scopul oricărui masaj erotic este explorarea sexualității. Prin urmare, toate tipurile de masaj îți dau senzații puternice. De asemenea, toate tipurile de masaj tantric pun accentul pe atingere, ceea ce este extraordinar, având în vedere că tot mai mulți oameni au nevoie de aceste gesturi simple.

Fie că alegeți să faceți un masaj Body to Body sau Nuru în Urziceni sau orice alt tip de masaj, ar trebui să știți că vă veți schimba perspectiva asupra sexualității. Masajul erotic se referă la călătorie, nu la destinație. Într-adevăr, există mai multe tipuri de masaj senzual care te conduc la orgasm. Cu toate acestea, este mult mai important cum ajungeți la acest punct culminant. Masajul senzual te învață să apreciezi preludiul, care transformă orice act sexual viitor într-o adevărată aventură. Iar acest aspect este un avantaj extraordinar, de care te vei bucura pe tot parcursul vieții.

 

Escorte Urziceni, Dame Urziceni, Matrimoniale Urziceni, Adultwork Urziceni, Dame de companie Urziceni, Fete Urziceni, Mature Urziceni, Gagici Urziceni,

👍 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.