Meniu

Istoria tantrei și masajului tantric

Masajul tantric a apărut în lume ca un serviciu oferit relativ recent, în ultimii 5-10 ani, dar rădăcinile sale se îndreaptă cu mult înainte de Hristos, când a jucat un rol în schimbare în întreaga societate contemporană și avea o semnificație spirituală profundă. În epopeea despre Ghilgameș, care a apărut cu 2000 de ani înainte de Hristos, putem găsi prima mențiune a așa-numitului masaj sacru.

În acest moment, zeița iubirii și a fertilității era venerată în majoritatea statelor. Era cunoscută sub diferite nume. În Sumer se numea Inanna, în Babilonul Ishtar, în Egipt, se numea Isis, în Lydia Kybelé, romanii o știau ca Venus și în Grecia ca frumoasa Atena. Oamenii o implorau pentru fertilitate și binecuvântări și o venerau prin ceremonii și ritualuri sexuale. În fiecare oraș major, exista un Templu al Zeiței Iubirii, în care așa-numitele prostituate sacre își îndeplineau slujba. Au fost femei care au ales serviciul Zeiței ca profesie, femei într-o societate foarte apreciată, care s-au bucurat de un nume bun și de o poziție bună. De exemplu, copiii lor aveau dreptul de a moșteni proprietăți.

Cu toate acestea, slujba în templu a fost îndeplinită și de femei onorabile obișnuite. Conform scrierilor istoricului grec Herodot, trăind în secolul al V-lea î.Hr. obiceiul babilonian a forțat fiecare femeie să rămână în templul iubirii o dată în viață și să întrețină relații sexuale cu un străin. Acest act era considerat sacru și, dacă un copil se ridica din el, soțul femeii îl accepta și îl considera un dar de la Zeiță. Întregul act de slujire în templu nu a fost considerat umilință, ci mai degrabă onoare.

 

Pe scurt din istoria masajului tantric

 

Majoritatea oamenilor cred în mod eronat că masajul tantric este la fel ca un alt tip de experiență sexuală sau ceva de genul serviciilor sexuale cu adăugarea a câteva atingeri de masaj. În realitate, totuși, masajul tantra este mult mai mult decât atât. Și oricine experimentează pentru prima dată un masaj tantric la Targu Jiu Tantric este în cele din urmă surprins de ceea ce primește. De fapt, atingerea și senzualitatea sunt esențele și o parte importantă a masajelor tantrice. Ei bine, asta nu este tot. Aceste masaje au o semnificație mult mai profundă, pe care trebuie să o căutăm în istorie.

 

De unde provin masajele tantrice?

 

Se crede că tantra a fost inițial o formă de yoga meditativă care s-a născut undeva în India. Popularitatea formelor tantrice de masaj s-a răspândit rapid din India în alte părți ale Asiei și sa consolidat rapid în practică. Având în vedere că Asia este într-adevăr un continent vast, nu este de mirare că, de-a lungul timpului, masajele tantrice au fost modificate în diferite moduri și au suferit diverse variații în diferite părți ale Asiei. Pur și simplu, fiecare regiune avea propriile sale tehnici și metode de masaj tantra. Și treptat masajele tantrice s-au răspândit în alte părți ale lumii – spre vest.

 

Esența masajului tantra

 

Și de ce sunt atât de populare masajele tantrice? Să încercăm să analizăm esența masajului tantric din punct de vedere istoric. După cum am spus deja, masajele tantrice s-au dezvoltat ca una dintre formele yoga meditativă. Și despre ce este vorba yoga? Esența yoga vorbește despre eliberarea corpului și a minții și în același timp a conexiunii. Și despre ce este tantra? Esența tantrei este, de asemenea, legată de conexiune – bărbat și femeie! Este de fapt un instrument pentru a aduce împreună doi oameni.

Esența yoga și a masajelor tantrice este, prin urmare, aproximativ aceeași. Știați că multe poziții ale iubirii tantrice provin de fapt din exercițiile de yoga? Deci tantra și yoga sunt foarte apropiate unele de altele! Dacă doriți să experimentați fluxul incredibil de energie sexuală, dar și propria eliberare interioară, ar trebui să încercați cu siguranță masajul tantra. Desigur, există multe tehnici și tipuri de masaje tantra pe care Targu Jiu Tantric le oferă. Dar cu fiecare dintre ele, veți experimenta un aflux de energie sexuală care vă va cuprinde literalmente!

 

 

Escorte Targu Jiu, Matrimoniale Targu Jiu, Dame Targu Jiu, Adultwork Targu Jiu, Dame Targu Jiu,

👍 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.