Meniu

Poziții sexuale din 2021 în conformitate cu semnul zodiacal partenerului dvs. – Partea 2

Poziții sexuale din 2021 în conformitate cu semnul zodiacal partenerului dvs.

 

Ne-am întors cu cea de-a doua parte a ghidului nostru „Poziții sexuale 2020 conform semnului partenerului tău”, pentru a-ți informa toate lucrurile obraznice pe care le poți face până la întâlnirea ta, pentru a-i oferi o experiență erotică uimitoare.

Și pentru că a avea câteva trucuri în mânecă este întotdeauna un lucru bun, atunci când vine vorba de personalizarea întâlnirii, iată câteva indicații cu privire la ce îi place și ce îl gâdilă în pat, conform zodiacului!

Balanțele sunt îndrăgite de vechea școală

 

Întâlnirea cu o Balanță este un act artistic, deoarece aceste semne zodiacale se îndrăgostesc de dragul vechii școli, flirtează și sunt adorate de partenerul lor sexual. Le place să preia conducerea, așa că poate doriți să-l lăsați să fie în top. Încercați o variantă a misionarului, atunci când partenerul de mai sus se află direct pe cel de dedesubt, cu picioarele întinse drept. Penetrarea se simte ca o balansare deoarece ambii parteneri vin să primească loviturile celuilalt partener. Este o poziție romantică, dar și intensă, permițând contactul vizual complet și atingerea întregului corp.

Balanțele care iubesc Balanța vor fi, de asemenea, îndrăgite dacă inițiați poziția lor de a merge – binecunoscuta poziție 69. Dacă doriți să adăugați ceva mai mult, aduceți un vibrator.

 

Pregătește-te pentru niște șmecheri sălbatice, atunci când ieși cu un Scorpion

 

Dacă întâlnirea ta se întâmplă să fie un Scorpion, atunci asigură-te că ești odihnit și plin de energie, deoarece Scorpionii sunt cărțile sălbatice ale zodiacului atunci când vine vorba de jocuri sexuale. Rămâi deschis la minte și pregătește-te cu niște jucării și ținute pentru a-i satisface nevoia de joc de rol, joc de putere, jocuri de dominatoare și fetișuri.

O poziție minunată care va surprinde Scorpionul excitat este mișcarea cu arc – necesită ca amândoi să vă întindeți pe laturi, susținuți de brațe, împletindu-vă picioarele ca și cum ar fi foarfece. Privirea ochi în ochi și dominația partenerului vor transforma această poziție într-un hit pentru pasionatul Scorpion.

Timp de aventură cu un Săgetător

Bărbații Săgetător se referă la aventuri, entuziasm și jocuri, așa că ar fi bine să fiți pregătiți pentru o sesiune serioasă de antrenament atunci când faceți sex cu cineva din acest semn de foc. Iubitorii de Săgetător sunt mereu la îndemână să descopere și să încerce lucruri noi, așa că îl vei impresiona cu siguranță cu poza sexuală „X marchează locul”.

Este simplu, pune-l în genunchi, în timp ce stai culcat, cu picioarele încrucișate în poziție X, ridicate pe umeri. Când vă simțiți amorțit, schimbați-l puțin și faceți-l să vă aibă de perete. Pregătește-te să transpiri și orgasm mult!

 

Iubitorul de reguli Capricorn

 

Super pragmatic și concentrat să te facă să vii, Capricornul îl va transforma în misiunea sa de a-ți oferi un punct culminant extraordinar și asta nu poate fi decât un lucru bun, nu?

Încercați poziția lotusului cu un iubit al Capricornului, deoarece îi depășește limitele, crește intensitatea și vă oferă amândouă un orgasm excelent. Fă-l să stea cu picioarele încrucișate sub el, în timp ce tu ești deasupra, cu picioarele în jurul taliei și mâinile în jurul capului. Odată ce ați prins ritmul, un punct culminant uimitor este garantat pentru amândoi!

 

Uimit de excentricul Vărsător

 

Iubitorii de Vărsători se referă la gadgeturi, jucării sexuale nebunești, dragoste neconvențională și orice altceva. Așadar, o acasă pentru iubitul Vărsător ar fi Amazonul Twisted. Oricât de nebun ar părea, va face minuni cu Vărsătorul cu spirit liber. Faceți-l să se întindă pe pat cu picioarele ridicate în aer, în timp ce îl montați într-o poziție ghemuită, din lateral. Această poziție permite o penetrare mai profundă și intensă.

Termină lucrurile cu o mică față așezată. Ei vor adora jocul de putere al acestei poziții!

 

Peștii raționali sunt în joc

 

Cu adevărat emoțional și romantic, Peștii adoră pozițiile care sunt super-intime și le permite să se piardă în acest moment. Ying-Yang este o poziție excelentă pentru un Pești, este atât tradițional, cât și intim, astfel încât acest semn zodiacal se poate simți extatic și intim.

Logistica acestei poziții sexuale este simplă: unul dintre voi se așează pe spate cu picioarele ridicate, în timp ce le ține de glezne, în timp ce celălalt îngenunchează și se apleacă peste partener. Este o poziție uimitoare care vă permite să vă deplasați liber și să vă relaxați pe deplin în timp ce vă bucurați de un orgasm extraordinar. Ai chef să o mai faci o dată? Sexul la duș este întotdeauna o idee minunată pentru un Pești!

 

Distrează-te încercând toate aceste poziții cu datele tale și anunță-ne dacă a funcționat pentru tine și dacă partenerii tăi au fost impresionați de creativitatea ta în pat!

👍 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.