Meniu

Saloane masaj Targoviste masaj tantric pentru bărbați

Masaj tantric pentru bărbați

 

masajul tantric pentru bărbați Masajul tantric pentru bărbați este, fără îndoială, una dintre cele mai noi „tendințe ale modei” în domeniul masajului erotic și trebuie să spun că pe bună dreptate. Acest masaj combină o eliberare incredibilă de energie sexuală împreună cu relaxarea totală a corpului și a minții. Dacă adăugăm posibilitatea unui punct culminant sexual, în cele din urmă, experiența este cu adevărat perfectă.

Masajele tantrice pentru bărbați sunt oferite de saloane de masaj tantric specializate, cum ar fi Salon Masaj Targoviste. Pentru a afla mai multe despre ceea ce oferim, vă rugăm să vizitați site și să începeți să strângeți mai multe informații.

Dacă sunteți curioși despre ce presupune un astfel de masaj tantric pentru bărbați, cum funcționează, ce tehnici sunt folosite în acesta și care sunt beneficiile sale, citiți mai departe. În articolul următor, vă voi explica toate acestea și mă voi concentra pe ce depinde utilizarea perfectă a masajului tantric.
Ce este masajul tantric și ce efecte sau beneficii are pentru bărbați

Deși, în majoritatea cazurilor, masajul tantric duce și la satisfacție sexuală, scopul său principal este de a folosi energia sexuală acumulată și de a o elibera în tot corpul. În cazul bărbaților, masajul tantric include și un masaj lingam, care este practic un masaj al penisului.

Masajul tantric este o combinație specială a mai multor tehnici de masaj pentru a realiza eliberarea de energie sexuală și utilizarea acesteia pentru întregul corp

Masajul poate include, de asemenea, un masaj intim axat pe pelvis și penis, care are ca scop creșterea tensiunii sexuale și a excitării.
În timpul sau la sfârșitul sesiunii, poate exista o culminare asociată cu ejacularea

Există, de asemenea, multe mituri despre masajul tantric, de exemplu, că este un masaj pur erotic. Da, masajul tantric poate include și masajul zonei intime, dar în primul rând, scopul masajului este de a lucra cu centrele energetice. Învățarea tantrică se bazează pe faptul că cea mai importantă energie pentru corp este cea sexuală și, prin urmare, masajul tantra se va concentra în mod necesar și pe ea.

 

În ceea ce privește beneficiile, masajul tantric pentru bărbați aduce următoarele beneficii:

 

cunoașterea propriei sexualități, îmbunătățirea excitării sexuale și, în timpul unei sesiuni tantrice pe termen lung, construirea, de asemenea, a vitalității sexuale
în cazul unei concentrări speciale asupra întârzierii punctului culminant și repetării regulate, masajul tantra poate fi, de asemenea, o parte a exercițiului împotriva ejaculării precoce
dacă masajul tantric include atât masajul lingam, cât și masajul prostatei, acesta poate fi o prevenire adecvată împotriva unora dintre problemele sale sau un sprijin pentru funcționarea sa sănătoasă și 100%

 

MASAJ TANTRIC PASIV ȘI MUTUAL

 

Masajul tantric pentru bărbați poate fi o recepție pasivă, în care nu trebuie să faci nimic și maseuza se va ocupa de relaxarea ta perfectă, dar există și posibilitatea masajului reciproc. Cu toate acestea, depinde și de experiența dvs. și de acordul cu maseuza.
Cursul și tehnicile de masaj tantric pentru bărbați

Masajul tantric are introducerea sa, o parte destinată masajului întregului corp, o parte destinată masajului intim folosind diverse tehnici și concluzii. Deși unele detalii sau modalități de a efectua masajul sunt individuale în fiecare salon tantric, acest proces este de obicei același.

 

Iată cea mai comună procedură de masaj tantric pentru bărbați:

 

Ritual tantric și introducere: La început faci un duș sau o baie, conform acordului anterior este și cu o maseuză. Veți obține o eșarfă specială numită sarong și începe ritualul introductiv tantric în picioare. Nu trebuie să faceți nimic în timpul acestuia, ci doar relaxați-vă, ceea ce este ajutat de atingerile speciale ale maseuzei.

Masaj tantric pe tot corpul: După introducere, începe masajul tantra în sine. Acesta vizează mai întâi îndepărtarea tensiunii și a stresului cu lovituri lungi. Acesta este urmat de un masaj cu prosoape fierbinți, urmat de blănuri, pene și alte articole delicate. Un masaj cu ulei cald oriental și stimulant este, de asemenea, obișnuit.

Masaj intim: După eliberarea inițială și fluxul de energie pe tot corpul, poate urma un masaj intim. Acesta vizează trezirea energiei sexuale și, în același timp, relaxarea completă, care permite respirația profundă. În timpul unui masaj intim, are loc și un masaj genital sau de prostată, care poate provoca orgasm și ejaculare.

Închidere: În cele din urmă, urmează gustul și relaxarea. După masajul tantric, poți să te întinzi în pace, să te relaxezi și să primești o mângâiere blândă de la maseuză, în timp ce corpul tău procesează energia sexuală. La final, ești singur, poți face o curățare în baie sau duș, apoi te îmbraci și poți pleca.

Întrebări frecvente despre masajul tantric pentru bărbați

Desigur, bărbații sunt interesați și de masajul tantric pe internet. Multe forumuri și discuții sunt pline de întrebări despre cursul detaliat, dar și, de exemplu, pregătirea sau condițiile pentru un astfel de masaj. Salon masaj Targoviste cunoaște cele mai frecvente întrebări și, pentru ca articolul meu despre masaj pentru bărbați să fie cât mai cuprinzător, am decis să le răspund într-un singur loc:

Poate fiecare bărbat să se bucure de un masaj tantric? Există obstacole?

În principiu, da, singura condiție în majoritatea saloanelor este doar vârsta peste 18 ani. Desigur, ar trebui să faceți doar un masaj tantric dacă sunteți 100% sănătos, deci dacă aveți o afecțiune a pielii, boli infecțioase sau inflamații asociate cu zona genitală, aceasta poate fi un obstacol în calea masajului.

Este necesar să experimentați orgasm și ejaculare în timpul unui masaj tantric?

Nu este necesar, dar este un produs natural în multe cazuri. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că masajul tantra distinge între orgasm și ejaculare. O tehnică foarte cunoscută este și așa-numitul accident vascular cerebral mare, care este o tehnică de lucru cu respirația și corpul atunci când există un orgasm al întregului corp, dar fără ejaculare.

Este nevoie de o pregătire specială pentru masajul prostatei?

Practic nu, un duș este suficient pentru un masaj de prostată, care este, de asemenea, parte a preparatului înainte de un masaj tantric obișnuit. Înainte de masajul intern de prostată, este suficient să vă goliți în mod natural. De asemenea, masajul prostatei este voluntar și metoda sa depinde întotdeauna de acordul reciproc.

Care este momentul ideal pentru un masaj tantric pentru un începător?

Majoritatea masajelor tantrice durează între 60 și 90 de minute sau 2 ore. După părerea mea, o sesiune de masaj de 90 de minute este ideală pentru un începător, întrucât întregul proces poate avea loc fără o grabă de timp și, în același timp, este un moment ideal pentru a cunoaște masajul și tot ce vă poate oferi. .

Masajul tantra pentru bărbați poate include sex?

Nu, masajul tantric original nici măcar nu trebuie să includă un masaj intim, este o parte opțională. În același timp, totuși, trebuie spus că multe maseuze oferă doar stimulare manuală a zonei intime ca parte a unui masaj tantric.

Cum să îmbunătățiți și să promovați excitația și orgasmul

Dacă doriți să vă bucurați pe deplin nu doar de masajul tantric, ci și pentru a vă sprijini sănătatea sexuală și calitatea vieții sexuale, trebuie să vă concentrați în primul rând pe promovarea excitării și intensității orgasmului. Cel mai bun mod de a sprijini acest lucru este de a acționa în mod natural.

 

Pe baza propriei experiențe, vă recomand următoarele:

 

consumă în special fructe, legume, fructe de mare și nuci, acestea conțin multe minerale, vitamine și aminoacizi importanți pentru libidou
uitați de câțiva factori negativi și obiceiuri proaste, fumatul și consumul excesiv de alcool agravează erecția și excitația sexuală
o mulțime de exerciții, în special antrenament intens, ajută la creșterea testosteronului la bărbați, ceea ce are un efect pozitiv asupra libidoului
ferește-te de mersul cu bicicleta, purtând lenjerie de corp prea strânsă, băi fierbinți sau încălzirea scaunelor auto, au un efect negativ asupra prostatei și a testiculelor

De asemenea, vă recomand să folosiți afrodisiace naturale, cum ar fi condimentele de chili sau vanilie, sau afrodisiace vegetale care susțin testosteronul.

 

Vrei să știi dacă vei găsi cele mai frumoase maseuze la Targoviste Tantric Parlor? Dacă serviciile de masaj erotic oferite aici sunt așa cum vă așteptați? Și dacă alegi acest salon în Londra vei avea cu adevărat cea mai plăcută experiență? Comparați ceea ce vedeți pe cu informațiile pe care le puteți găsi la celelalte saloane de masaj din Londra și deja totul este mult mai clar. Acum știi că trebuie să alegi Targoviste Tantric.

 

Escorte Targoviste, Dame Targoviste, Matrimoniale Targoviste, Adultwork Targoviste, Dame de companie Targoviste, Gagici Targoviste, Mature Targoviste,

👍 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.