Meniu

Un ghid definitiv pentru masajul Nuru

Un ghid definitiv al masajului Nuru Masajul Nuru: O plăcere alunecoasă la care nu ai visat niciodată.

 

Cum a apărut acest tip de masaj? Japonia este o țară renumită pentru cultura sa unică, inovatoare și societatea armonioasă. De asemenea, este renumit pentru inventarea probabil a celui mai bun masaj erotic cunoscut de natura umană. Se spune că necesitatea este mama invenției, iar masajul Nuru a fost inventat ca o modalitate pentru comunitatea adultă de a naviga în jurul noilor reguli privind activitatea sexuală. Deoarece relațiile sexuale au fost interzise, ​​mulți furnizori de astfel de servicii au dezvoltat o tehnică de masaj care a oferit o mare plăcere și a implicat frecarea corpurilor goale.

 

Cum are grijă de plăcerea ta și ce trebuie să știi despre asta?

 

Este un tip de masaj foarte popular, al cărui principiu este alunecarea reciprocă a corpurilor cu ajutorul unui gel foarte alunecos. Uneori, la începutul masajului se folosește o baie fierbinte, care poate îmbunătăți și mai mult alunecarea ambelor corpuri. Spre deosebire de masajul tantric, de exemplu, întregul corp este folosit pentru a realiza excitare erotică, iar acest lucru necesită mai multă experiență și abilitate. Acest masaj sexy corp la corp are ca scop excitația sexuală și în cele din urmă punctul culminant. Acest masaj este, de asemenea, despre energia sexuală și utilizarea sa pentru relaxarea întregului corp, dar spre deosebire de masajul tantric, este mult mai concentrat pe elementul erotic.

Masajul Nuru: definiție, semnificație și efecte

 

Masajul Nuru este unul dintre masajele erotice ale întregului corp efectuate într-un mod corp la corp. Ca atare, această formă interesantă de masaj poate fi pentru bărbați, femei și cupluri. Oricine nu a încercat-o încă nu își poate imagina deliciile acestei terapii alunecoase și senzoriale.

Masajul Nuru este un masaj senzual axat pe tot corpul și zonele intime.

Presiunea corporală este utilizată pentru masaj. Beneficiarul masajului Nuru poate fi masat în părți sau poate primi un masaj al întregului corp, inclusiv zone intime și erogene. Masajul poate evoca atmosfera cu muzică, lumină slabă sau lumânări aromate.

Când vine vorba de efectele pozitive ale masajului Nuru, acestea sunt în special în domeniul sexual:

eliberați energia sexuală acumulată, dar va exista și o relaxare totală a mușchilor și fluxul de energie sexuală în tot corpul
femeile pot experimenta excitare nerecunoscută și o concentrare mai mare asupra zonelor erogene îmbunătățește, de asemenea, fluxul sanguin, cum ar fi vaginul și părțile sale exterioare
în cazul tehnicilor de întârziere a ejaculării alese corespunzător, masajul poate fi un exercițiu interesant și util pentru bărbații cu o problemă de ejaculare prematură

Deși este un masaj corp la corp, este posibil ca destinatarul masajului să nu fie activ. Singura dvs. sarcină este să lăsați corpul maseurului sau maseuzei să lucreze, să vă relaxați, să lăsați emoția să crească și să dați frâu liber unui posibil punct culminant. Cu toate acestea, contactele reciproce sunt posibile și de comun acord, depinde întotdeauna de preferințele individuale.

Ce este gelul Nuru?

 

Acest lichid incolor, inodor este fabricat din alge marine numite Nori. Permite corpurilor să se frece unul de celălalt și să alunece fără a fi prins neplăcut. Masajele Nuru sunt utile și pentru relaxarea mușchilor și hidratarea pielii, deoarece gelul Nuru este unul dintre cele mai umede geluri.

Masajul Nuru poate fi cea mai bună alegere pentru cuplurile care doresc să-și condimenteze viața amoroasă. Prin natura lor, masajele corp la corp sunt foarte intime, motiv pentru care pot îmbunătăți relațiile emoționale. Cuvântul Nuru de origine japoneză reflectă perfect esența masajului: „alunecos”. Principiul său principal este de a efectua un masaj și, folosind gelul Nuru, folosindu-și corpul, de a evoca emoții minunate în cupluri.

Persoana care controlează masajul (maseur sau maseuză) pregătește patul trăgând de așternutul din latex. Se deosebește de masajul clasic prin faptul că nu numai „persoana masată” este pătată cu gel de masaj. Ambele vor fi lubrifiate cu „gel Nuru” pentru a permite alunecarea senzuală a corpurilor și cât mai mult contact cu corpul.

Cum să efectuezi un masaj Nuru?

 

Primul pas ar trebui să fie un duș sau o baie comună, după care nu trebuie să se șteargă. Odată ce au aplicat gelul pe corpul lor, vor fi uimiți de cât de plăcut se simte. După aceea, maseuza începe masajul. Apoi depinde de dvs. cum doriți să-l masați – cu presiunea întregului corp sau în detaliu. Deși scopul masajului Nuru nu este în primul rând sexul, o astfel de excitare extraordinară este dificil să nu experimentezi măcar senzații plăcute.

În timp ce natura erotică a masajului este incontestabilă, japonezii o văd și ca pe o cale spirituală către noi relații. Ameliorează stresul și facilitează controlul anxietăților.

Pentru a vă arăta cum arată întregul masaj, voi descrie cele mai frecvente cursuri și tehnici ale masajului Nuru.

 

Ca acesta, iată cea mai obișnuită procedură:

 

Pregătire: Prima parte a masajului este pregătirea. Aceasta constă în pregătirea unui saltea, care poate fi un pat sau o saltea acoperită cu o foaie specială din PVC. La început, există și un duș asistat, care hidratează suficient pielea beneficiarului masajului și a maseuzei și poate crea o atmosferă erotică.

Masaj corp la corp: După pregătire, urmează un masaj, conform unui acord individual, tot cu iluminare slabă cu lumânări aromate cu posibilitatea de a relaxa muzica. Maseuza va aplica un gel special Nuru pe corpul tău și va începe să alunece pe corpul tău gol. Masajul poate fi total, pe tot corpul simultan sau pe părți.

Tehnici individuale: Masajul poate include, de asemenea, unele tehnici speciale, în mare parte de natură erotică. Cele mai frecvente sunt masajul sânilor, masajul prostatei din exteriorul sau interiorul bărbaților și un masaj special al zonelor intime la femei.

Concluzie: La sfârșitul masajului, există de obicei un punct culminant sexual. Cu toate acestea, nu există nicio excepție atunci când orgasmul are loc chiar și în timpul masajului, în special la persoanele cu stări de excitare mai mari. Culmea poate apărea involuntar sau prin stimularea manuală a zonelor erogene.

Probleme și tulburări asociate cu stimularea sexuală și orgasmul

După cum puteți vedea, masajul Nuru este o experiență extrem de senzuală, care se bazează pe construirea treptată a excitării sexuale până la punctul culminant. Condiția pentru a vă bucura de acest masaj este 100% sănătatea și funcționalitatea sistemului de reproducere și a funcțiilor sale individuale.

 

Cu toate acestea, în acest context pot apărea mai multe probleme sau eșecuri:

 

Libidoul scăzut: o problemă care afectează atât bărbații, cât și femeile și se manifestă, de exemplu, în stimularea sexuală, este libidoul insuficient. Este practic un apetit sexual sau o dorință pentru sex, care depinde și de nivelurile hormonale. Libidoul scăzut are ca rezultat, de asemenea, o excitare scăzută sau o lipsă de excitare sexuală.
Probleme de erecție: bărbații pot avea probleme cu lipsa libidoului, dar în principal din cauza unei tulburări a alimentării cu sânge a penisului, a problemelor de oprire. De obicei, se întâmplă ca debutul unei erecții să dureze prea mult sau ca erecția să nu fie suficient de puternică și dură. Dacă există o problemă cu menținerea sângelui în organele genitale, erecția este scurtă și oprirea se va slăbi rapid.
Probleme cu ejacularea: Pe lângă problemele legate de oprire, bărbații pot avea și probleme cu ejacularea, mai ales că apare prea devreme și prea repede. Aceasta este o tulburare numită ejaculare prematură, care atinge vârfurile în decurs de 1-2 minute. Aceasta este o problemă nu numai cu masajul Nuru, ci și cu relațiile sexuale.
Anorgasmia: Dacă aveți o problemă la atingerea orgasmului, este o afecțiune numită anorgasmie. Poate afecta atât bărbații, cât și femeile și poate avea atât cauze fiziologice, cât și psihosomatice. Anorgasmia poate fi parțială atunci când nu puteți atinge punctul culminant doar cu o formă de stimulare sau, în general, când punctul culminant nu poate fi atins deloc.

 

Întrebări frecvente despre masajul Nuru

 

Masajul Nuru este probabil una dintre cele mai interesante forme de excitare și stimulare sexuală. Rezultatul este, de asemenea, un mare răspuns și interes pentru forumurile și discuțiile online. Atât bărbații, cât și femeile pun întrebări diferite, iată o selecție dintre cele mai recurente:
Pentru cine este masajul Nuru? Există obstacole în calea finalizării sale?

Masajul Nuru este conceput pentru toată lumea – femei, bărbați și cupluri. Singurele condiții sunt vârsta peste 18 ani și sănătatea. Factorii care exclud masajul includ motive de sănătate, precum boli de piele, boli virale și inflamatorii și probleme. Ejacularea prematură nu poate fi o problemă.
Unde poate fi încercat masajul Nuru?

Masajele Nuru sunt oferite de obicei numai de către saloane de masaj specializate, uneori pot fi oferite și cu masaj tantra, deci sunt oferite și de saloanele de masaj tantric.

Cât de des trebuie efectuat acest masaj?

 

Nu există un număr de repetări, puteți încerca cu ușurință masajul Nuru o singură dată și dacă nu se potrivește ideilor dvs., nu trebuie să îl repetați. De asemenea, dacă ți-a plăcut, nu este prescris sau predeterminat niciun număr sau limită. Cu toate acestea, dacă doriți să vă bucurați de masaj cât mai mult posibil, vă recomand să îl încercați în mod regulat cu diferite variante.

Ce se întâmplă dacă nu am orgasm în timpul masajului, este o problemă?

 

Nu este o problemă, dar spre deosebire de alte tipuri de masaje, masajul Nuru de la corp la corp este extrem de iritant și stimulant, deci este puțin probabil. Majoritatea bărbaților sau femeilor se confruntă chiar cu mai multe orgasmuri, deci numai în caz de timiditate mare sau chiar o problemă mai gravă orgasmul nu poate fi atins în timpul sau la sfârșitul masajului.

Masajul Nuru poate fi, de asemenea, o diversificare a unui parteneriat?

 

Cu siguranță poate, dar pentru ca acest lucru să se întâmple, veți avea nevoie de exerciții și antrenamente regulate pentru ambii parteneri. Vestea bună este că există deja diverse cursuri și instruire, astfel încât masajul Nuru poate fi învățat de un laic. Nu poți face fără experiență și practică, dar pe de altă parte, învățarea reciprocă poate condimenta o relație sexuală și te poate apropia.

Cum să-ți faci propriul masaj Nuru acasă?

 

Necesită pregătire, dar cu siguranță merită rezultatul. Este suficient să creați un pat care poate fi creat pe sol. Cu toate acestea, ar trebui să-l acoperiți cu așternuturi care nu lasă lichidul să treacă. Deși gelul Nuru este disponibil în magazinele de specialitate, este suficient să folosiți ulei de nucă de cocos sau migdale. Miros plăcut și permit corpului maseuzei să alunece bine pe corpul clientului.

Baza masajului Nuru este masajul eliberat de întregul corp. Contactul corp la corp este în sine plăcut. Când faceți un masaj acasă, nu ezitați să-i cereți partenerului să se întoarcă. Acest lucru va face ca masajul întregului corp să fie incredibil de interesant. Nu ratați cele mai sensibile părți ale corpului și acordați o atenție specială mameloanelor sau altor zone erogene.

După ce te-ai bucurat de un masaj alunecos, atinge cu mâinile cele mai sensibile părți ale corpului. Păstrați o atingere eliberată și blândă pentru a vă pregăti pentru o tranziție lină la relații de dragoste. Avantajul uleiului de cocos sau migdale este că sunt complet comestibile. Așadar, nu ezitați și folosiți-vă și gura pentru a vă răsfăța iubitul.
Masaj Nuru de Baia Mare Tantric

Dacă doriți să vă bucurați de această tehnică de masaj senzațional, vă invităm la saloanele noastre din centrul orasului. Vă garantăm că aici veți găsi cele mai frumoase maseuze, gata să vă ofere senzații și plăceri unice. Fiecare domnișoară se antrenează în tehnici de masaj clasic și erotic, așa că vă promitem că veți părăsi salonul mult mai relaxat și mai fericit.

Baia Mare Tantric oferă, de asemenea, posibilitatea de a utiliza acest masaj ca un cadou pentru un partener. Puteți folosi, de exemplu, o sărbătoare sau Ziua Îndrăgostiților și puteți oferi o sesiune de masaj Baia Mare Nuru ca un cadou erotic netradițional.

 

 

Escorte Baia Mare, Dame Baia Mare, Matrimoniale Baia Mare, Adultwork Baia Mare, Dame de companie Baia Mare, Gagici Baia Mare, Mature Baia Mare,

👍 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.