Meniu

Cum mă înscriu?

Doresti sa devii un membru activ Adultwork.ro?

 

Pentru a beneficia de serviciile oferite de adultwork.ro este necesara obtinerea unui nume utilizator și a unei parole. Aveti obligatia de a furniza in formularul de înscriere cateva date personale, care trebuie sa fie actuale, exacte și complete.

In cazul furnizarii de informatii false, incompletesau inexacte ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra și de a refuza orice incercare curenta sau viitoare de folosire a site-ului. Orice prejudiciu moral care atenteaza la imaginea site-ului, limbajul total abuziv și contrar bunului simt atrage de asemenea dupa sine suspendarea sau desfiintarea contului dumneavoastra.

Toate informatiile care va pot identifica (nume, adresa, adresa de email etc.) precum și mesajele private sunt confidentiale și nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga. AdultWork.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu, fara insa a oferi informatii personale de identificare.

La inscriere va asumati rapunderea asupra declararii varstei dumneavoastra, pentru utilizarea serviciilor adultwork.ro fiind necesar sa aveți peste 18 ani. Cu toate acestea, nu putem avea garantia ca fiecare membru se incadreaza in limita de varsta. Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea site-ului de catre persoane minore care au incalcat acest acord.

 

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU PREZENȚII TERMENI, NU COMPLETAȚI FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE, NU VĂ AUTENTIFICAȚI CU CONTUL ȘI PAROLA INDIVIDUALĂ.
DACĂ NU AVEȚI ÎMPLINITĂ VÂRSTA MINIMĂ SOLICITATĂ DE 18 ANI , NU ACCESAȚI SITE-UL adultwork.ro !

 

CONDUITA ONLINE

Devenin membru ești de acord că:

 

RECLAMATII

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii referitoare la serviciile oferite de site, contacteaza echipa de asistenta Ajutor la adresa de e-mail Contact.

 

NOTA PROPRIETARULUI

Toate siglele, suportul și materialele initiale aflate pe site sunt propietatea site-ului. Copierea, traducerea sau folosirea lor in orice scopuri fara acordul proprietarului vor fi sanctionate conform legii și prezentului Acord.

 

PREVEDERI GENERALE

Respectarea prezentului Acord stabilit in Termeni și condiții de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra și poate conduce oricand la anularea contului și la interzicerea accesului pe site.In formularul de inscriere, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul Acord și ca este de acord sa respecte in totalitate Termeni și condiții acestuia.

 

CLICK AICI PENTRU A DEVENI ACUM MEMBRU